Joe-dj Sven verrast Anke met alpaca's in de studio

dinsdag 10 september 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

Vandaag 10 september is 'Wereld alpaca dag'. 'Anke is zot van die rare beesten', vertelde Joe-dj Sven Ornelis vanmorgen enthousiast. Hij had dan ook een kleine verrassing voor mede-dj Anke Buckinx in petto.

Tijdens de ochtendshow belde het ochtendduo met Ria Wouters van alpacaboerderij 'Alpaca Panchmana', een boerderij waar je met de dieren kan wandelen. Terwijl de nietsvermoedende Anke aan de lijn hing, kwam Ria de studio binnengewandeld met twee alpaca's. Anke kon het nauwelijks geloven: 'Het was echt een verrassing! Ze zijn wel niet zo zacht als ik dacht, maar ze zijn supercute en ze ruiken lekker. Ik was even helemaal van mijn melk!'. Alpaca's zijn nieuwsgierige, zachtaardige en knuffelbare beestjes. 'Ik ben helemaal zen!', lachte Anke vanmorgen.


Alpaca Beaufort bakent zijn territorium af
Het bezoekje van alpacaduo Beaufort en Alpha zal nog even blijven nazinderen in de studio van Joe: 'Oei! Er is hier iemand pipi aan het doen op het tapijt! Maar het is aan Sven zijn kant dus het boeit niet hoor!', lachte Anke.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers