MTV Networks viert zaterdag 'Think Happy Day'

vrijdag 27 november 2009

De crisis, Mexicaanse griep, herfstregen… 'SpongeBob SquarePants' geeft ons alle aanleiding om te lachen. Hij is een en al optimisme en geeft ons wat we echt nodig hebben: een hele dag in het teken van vrolijkheid!

Het is een feestdag waar de wereld op zat te wachten: 'Think Happy Day'. Op zaterdag 28 november a.s. reserveren 22 zenders in 9 landen 24 uur voor hun ambassadeur van de opgewektheid, SpongeBob! Naast de MTV Networks-zenders Nickelodeon, Comdedy Central, MTV en TMF in Nederland, zullen alle MTV Networks-zenders in de door ons omringende landen, eer bewijzen aan deze beroepsoptimist.

'Ons vergaat in crisistijden het lachen niet', aldus Patrick Alders, General Manager Nickelodeon North. 'Integendeel! Een slechte stemming is de beste reden om wat lol en optimisme te verspreiden. We hebben bewust deze datum gekozen voor het grootste TV-evenement in de geschiedenis van MTV Networks en we hopen dat het publiek onze boodschap oppakt: Think Happy!'

It’s a SpongeBob World, we just live in it

Uiteraard besteden Nickelodeon, Comedy Central, MTV en TMF op geheel eigen wijze aandacht aan SpongeBob. SpongeBob staat bij Nickelodeon al het gehele jaar in de spotlights. Werd een aantal maanden geleden nog de SpongeBob Tulp onthuld, de maand november is SpongeBob Maand en op 28 november bepalen de jeugdige kijkers wat te zien is tijdens de 'SpongeBob Top 100'. Op Nickelodeon.nl kan nu gestemd worden op de meest favoriete afleveringen. Tevens komen op Think Happy Day de gehele dag statements van BN’ers en kids voorbij, waarin wordt verteld waar zij happy van worden.

Naast de bekende gele Simpsons cartoonkarakters draagt Comedy Central ook SpongeBob een warm hart toe. Op zaterdagavond 28 november staan de geruchten rondom deze cartoon centraal. De meest vreemde en spraakmakende avonturen van SpongeBob komen aan je voorbij tijdens Captain’s Secrets. De avond wordt gepresenteerd door Painty the Pirate, de piraat uit de titelsong van de serie. Painty The Pirate maakt het onbesprokene bespreekbaar. Is SpongeBob eigenlijk een travestiet? Is Mr. Crabs stiekem verslaafd aan drugs? En heeft SpongeBob afgelopen kerst met zijn blote kont op het kopieerapparaat gezeten?

Op MTV en TMF bekijken we SpongeBob vanuit een heel ander oogpunt en belichten we de vele celebs onder de fans. Want de quote 'It’s a SpongeBob World, we just live in it' van Michelle Obama, zegt veel, heel veel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit Syrië en hij wil in België een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarrière. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers