VTMKZOOM nam op grootse wijze afscheid van Joyce Beullens

zondag 3 augustus 2014

In haar thuisstad Mechelen heeft VTMKZOOM in stijl afscheid genomen van schermgezicht Joyce Beullens (30). Zij verlaat de kinderzender om zich te focussen op haar acteercarrière.

VTMKZOOM was in Mechelen neergestreken met het zomerevenement VTMKZOOM Karavaan. Joyce zou er voor het laatst haar programma 'De Joyceshow Show' presenteren. Maar dat draaide anders uit dan verwacht.

Plots nam Joyces VTMKZOOM-collega Arne Vanhaecke het roer over van de totaal verraste presentatrice. Ze kreeg een muzikaal eerbetoon van Bandits, Sven De Ridder verscheen ten tonele als sherriff Jack uit 'Jabaloe', de fictiereeks waarin ook Beullens speelde, en er werden heel wat filmpjes uit de oude doos getoond. Achteraf konden de aanwezige kinderen Joyce naar hartelust knuffelen.

Bron: nieuwsblad.be

 Afscheid van Joyce Beullens bij VTMKZOOM (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2014)  Afscheid van Joyce Beullens bij VTMKZOOM (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2014)  Afscheid van Joyce Beullens bij VTMKZOOM (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2014)

Foto's: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2014TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers