TV-Visie Poll: Alaise Ekeren wint 'Mijn Restaurant!'

woensdag 7 december 2011

Donderdag is op vtm de grote finale te zien van 'Mijn Restaurant!'. De strijd gaat dit jaar tussen Ekeren (Alaise) en Blankenberge (Seaven). Wie uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, valt nog af te wachten. De voorbije dagen kon je bij TV-Visie in onze poll je voorkeur laten blijken. En daar trekken wij nu, aan de vooravond van de grote finale, al een duidelijke conclusie uit: Alaise wint!

De echte prijzen worden uiteraard pas donderdag in de live finale op vtm uitgereikt. Maar we hadden de voorbije dagen op TV-Visie een poll lopen. En daaruit bleek duidelijk dat Elodie en Amber de topfavorieten zijn in deze editie van 'Mijn Restaurant!'. Maar liefst 81 % wil dat de dames deze editie van het vtm-programma winnen. Wie het uiteindelijk wordt, zie je morgen op vtm én lees je ook uitgebreid bij TV-Visie!

De stemmen in de TV-Visie poll zijn louter indicatief en tellen niet mee voor de echte uitslag. Maar we doen graag aan voorspellingen, daarom dat je nog steeds kan meedoen aan de poll. STEM NU en laat ons weten wie voor jou met de overwinning aan de haal mag gaan.Lees ook:
Rechtstreekse finale van 'Mijn Restaurant!' donderdag op vtm

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers