'The Voice Senior'-kandidaat Lou ziet zijn grote droom in vervulling gaan - PREVIEW

vrijdag 30 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Lou - 'Lou Cocker' voor de vrienden - is een stoere man, met een peperkoeken hart zo blijkt. Op vrijdag 7 december waagt hij zijn kans in de eerste Blind Auditions van 'The Voice Senior'.

Uit het interview dat aan zijn auditie voorafgaat, blijkt dat Lou één grote droom heeft. Geëmotioneerd geeft hij toe ooit eens het podium te willen delen met Natalia, volgens hem één van de strafste zangeressen van ons land. Wanneer dat na zijn auditie ook daadwerkelijk gebeurt, is het podium te klein voor Lou en Natalia...


Vanavond mag Lou nog een vervolg breien aan dit onvergetelijk moment. Dan staat hij immers speciaal voor Rode Neuzen Dag voor het eerst samen met Natalia op het reusachtige podium van een vol Sportpaleis. Hun duet Up Where We Belong is vanavond vanaf 20.40 uur te zien in de Rode Neuzen Dag XL-show.

'Rode Neuzen Dag XL', vanavond om 20.40 bij VTM.
'The Voice Senior', vanaf vrijdag 7 december om 20.35 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers