'The Voice Senior'-kandidaat Lou ziet zijn grote droom in vervulling gaan - PREVIEW

vrijdag 30 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Lou - 'Lou Cocker' voor de vrienden - is een stoere man, met een peperkoeken hart zo blijkt. Op vrijdag 7 december waagt hij zijn kans in de eerste Blind Auditions van 'The Voice Senior'.

Uit het interview dat aan zijn auditie voorafgaat, blijkt dat Lou één grote droom heeft. Geëmotioneerd geeft hij toe ooit eens het podium te willen delen met Natalia, volgens hem één van de strafste zangeressen van ons land. Wanneer dat na zijn auditie ook daadwerkelijk gebeurt, is het podium te klein voor Lou en Natalia...


Vanavond mag Lou nog een vervolg breien aan dit onvergetelijk moment. Dan staat hij immers speciaal voor Rode Neuzen Dag voor het eerst samen met Natalia op het reusachtige podium van een vol Sportpaleis. Hun duet Up Where We Belong is vanavond vanaf 20.40 uur te zien in de Rode Neuzen Dag XL-show.

'Rode Neuzen Dag XL', vanavond om 20.40 bij VTM.
'The Voice Senior', vanaf vrijdag 7 december om 20.35 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers