'The Voice Senior'-kandidaat Lou ziet zijn grote droom in vervulling gaan - PREVIEW

vrijdag 30 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Lou - 'Lou Cocker' voor de vrienden - is een stoere man, met een peperkoeken hart zo blijkt. Op vrijdag 7 december waagt hij zijn kans in de eerste Blind Auditions van 'The Voice Senior'.

Uit het interview dat aan zijn auditie voorafgaat, blijkt dat Lou één grote droom heeft. Geëmotioneerd geeft hij toe ooit eens het podium te willen delen met Natalia, volgens hem één van de strafste zangeressen van ons land. Wanneer dat na zijn auditie ook daadwerkelijk gebeurt, is het podium te klein voor Lou en Natalia...


Vanavond mag Lou nog een vervolg breien aan dit onvergetelijk moment. Dan staat hij immers speciaal voor Rode Neuzen Dag voor het eerst samen met Natalia op het reusachtige podium van een vol Sportpaleis. Hun duet Up Where We Belong is vanavond vanaf 20.40 uur te zien in de Rode Neuzen Dag XL-show.

'Rode Neuzen Dag XL', vanavond om 20.40 bij VTM.
'The Voice Senior', vanaf vrijdag 7 december om 20.35 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers