Peter Van de Veire presenteert nieuwe muziekshow op En

dinsdag 31 maart 2015

Peter Van de Veire presenteert vanaf 5 juli een nieuwe muziekshow op En. Hij trekt deze zomer heel Vlaanderen rond en nodigt elke week Vlaamse artiesten uit verschillende genres uit voor een zomeravond vol muziek.

Behalve voor hits is er ook plaats voor special performances. Het nieuwe muziekprogramma start op zondag 5 juli en loopt tot en met 30 augustus op Eén.


Peter Van de Veire gaat een drukke maar boeiende zomer tegemoet: 'Mijn zomer zit al behoorlijk vol met Café Flamand, maar als ik dat dit jaar mag combineren met heerlijke livemuziek op Eén, twijfel ik niet. Zondagavond is het ideale moment om mensen nog éven te laten wegdromen voor hun zomerse werkweek begint. Zomer is muziek en muziek is pure zomer. Mijn factor 40 is intussen al besteld.'

De nieuwe muziekshow wordt gemaakt door productiehuis De TV-Makers.

Aparte shows voor Vlaamse feestdag en Radio 2 Zomerhit
Daarnaast heeft Eén deze zomer ook aandacht voor de Vlaamse feestdag op zaterdag 11 juli en voor Radio 2 Zomerhit. Die uitzendingen maken evenwel geen deel uit van de nieuwe muziekshow.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op En.

Dossiers