Peter Van de Veire presenteert nieuwe muziekshow op En

dinsdag 31 maart 2015

Peter Van de Veire presenteert vanaf 5 juli een nieuwe muziekshow op En. Hij trekt deze zomer heel Vlaanderen rond en nodigt elke week Vlaamse artiesten uit verschillende genres uit voor een zomeravond vol muziek.

Behalve voor hits is er ook plaats voor special performances. Het nieuwe muziekprogramma start op zondag 5 juli en loopt tot en met 30 augustus op Eén.

Peter Van de Veire gaat een drukke maar boeiende zomer tegemoet: 'Mijn zomer zit al behoorlijk vol met Café Flamand, maar als ik dat dit jaar mag combineren met heerlijke livemuziek op Eén, twijfel ik niet. Zondagavond is het ideale moment om mensen nog éven te laten wegdromen voor hun zomerse werkweek begint. Zomer is muziek en muziek is pure zomer. Mijn factor 40 is intussen al besteld.'

De nieuwe muziekshow wordt gemaakt door productiehuis De TV-Makers.

Aparte shows voor Vlaamse feestdag en Radio 2 Zomerhit
Daarnaast heeft Eén deze zomer ook aandacht voor de Vlaamse feestdag op zaterdag 11 juli en voor Radio 2 Zomerhit. Die uitzendingen maken evenwel geen deel uit van de nieuwe muziekshow.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers