Nieuw bij VTM: 'Wendy & Verwanten'

vrijdag 15 december 2006

TV-Visie schreef het al na afloop van 'Wie wordt de Man van Wendy?': VTM is druk bezig met de opnames van een docusoap rond Wendy Van Wanten. En de zender wil het ijzer duidelijk smeden nu het nog heet is. Vanaf januari volgt Vlaanderen het leven van Wendy in 'Wendy & Verwanten'.

Hoe

zit het met haar nieuwe geliefde? Aanvaardt de kleine Clement de nieuwe vriend van zijn mama? Wanneer wordt Wendy oma?

Allemaal belangrijke vragen waarop Vlaanderen vanaf vrijdag 5 januari wekelijks een antwoord krijgt. Centraal in 'Wendy & Verwanten' staat het gezin van zangeres Wendy Van Wanten. VTM gunt de reeks meteen een mooie start, vlak na 'Familie' en gevolgd door de grote galashow 'Gaston 80' waarin Koen Wauters hulde brengt aan Gaston Berghmans.

Bron: VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers