Najaar Nickelodeon: nieuwe Studio 100-reeks 'Hotel 13'

zondag 2 september 2012

Nickelodeon en Studio 100 zenden vanaf maandag 3 september dagelijks de nieuwe jongerenserie 'Hotel 13' uit. De serie zit boordevol humor, liefde en avontuur.

'Hotel 13' speelt zich af in een prachtig Jugendstil-hotel aan zee. Tijdens de zomervakantie ontmoeten zes zeer verschillende tieners elkaar in het hotel: Tom en Anne hebben gesolliciteerd naar een vakantiebaantje in het hotel, Flo loopt stage in de keuken, Victoria is een verwende gast en Jack is de zoon van de hoteleigenaar.

Wanneer Anna's vriendin Liv in het hotel aankomt is de groep compleet. Tom heeft specifieke redenen voor zijn vakantiebaan in Hotel 13. Hij heeft namelijk een raadselachtig bericht gekregen om op zoek te gaan naar kamer 13. Dat is moeilijker dan het lijkt, want die kamer blijkt helemaal niet te bestaan. Met de zoektocht begint ook een groot vakantieavontuur vol vriendschap, plezier en de eerste liefde!

Naast de avonturen rondom kamer 13, ontstaat er ook aardig wat actie rondom de vriendschappen en rivaliteiten tussen de hotel werknemers. Flo - de vaak onbewust hilarische leerling kok en ontluikende goochelaar – wordt tot over zijn oren verliefd op de verwaande Victoria die door haar rijke moeder gedwongen werd om een baan te zoeken in het hotel.

Lenny de kok en Ruth de huishoudster helpen de jongeren tijdens hun avonturen en geven advies in tijden van nood. Bovenal zijn zij een luisterend oor voor de jongeren waarbij Lenny niet altijd de handigste adviezen geeft. De bron achter alle intriges en onenigheid tijdens het avontuur is Jack. De bedrijfsleider van de werknemers en de zoon van de hoteleigenaar, Richard. In zijn poging om aan zijn vaders verwachtingen te voldoen probeert Jack de andere werknemers tegen elkaar uit te spelen. Zijn vader heeft echter een geheime agenda; hij is namelijk ook op zoek naar kamer 13.

Het avontuur van kamer 13 is niet het enige wat iedereen scherp houdt; de dagelijkse activiteiten van het hotel staan garant voor veel plezier en hilarische situaties. Het maakt niet uit of het een Hawaii party, beach volleybal toernooi organiseren betreft of een film crew opvangen voor een shoot. De tieners hebben de tijd van hun leven in Hotel 13.

'Hotel 13' is een gemeenschappelijke productie van Nickelodeon Northern Europe, Studio 100 NV en Studio 100 Media, die na de internationaal succesvolle samenwerking voor de mysterieuze soap 'Het Huis Anubis' wederom een gezamenlijk project starten. 'Hotel 13' is op dit moment de grootste en omvangrijkste productie in eigen beheer van de kinderzender in Noord-Europa.

'Hotel 13', vanaf maandag 3 september elke dag van maandag tot en met vrijdag op Nickelodeon.

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers