Nailpin krijgt meeste nominaties voor 'TMF Awards'

dinsdag 9 september 2008

De nominaties voor de 'TMF Awards' van dit jaar zijn bekend. De Awards zullen op 11 oktober worden uitgereikt, dit jaar opnieuw als vanouds in het Antwerpse Sportpaleis. Grote favoriet lijkt Nailpin te zijn. Zij hebben de meeste nominaties gekregen van de TMF-kijker.

Met hun vier nominaties heeft de band uit Sint-Niklaas de grootste kans om een Award in de wacht te slepen. Bovendien zijn ze genomineerd in zeer belangrijke categorieŽn: Best Album, Best Rock, Best Live en ook nog Best Video.

Milk Inc, Hadise, Natalia, Kate Ryan, Zornik, Freaky Age en dEUS hebben elk drie nominaties achter hun naam staan. Internationaal is de Amerikaanse band Panic At The Disco het populairst met maar liefst vijf nominaties. De populaire Jonas Brothers kregen vier nominaties en Tokio Hotel, Fall Out Boy en Kat DeLuna zijn elk drie keer genomineerd.

Het publiek kan nog enkele weken op democratische wijze de winnaar bepalen via de website van TMF. Op 11 oktober zullen ondermeer Alphabeat, Milk Inc, Freaky Age, Fall Out Boy en Kate Ryan en Natalia op het podium te zien zijn.

Bron: De Standaard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers