'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?

zondag 26 april 2009

Afgelopen donderdag werd er voor de eerste keer serieus genomineerd in 'Mijn Restaurant!'. Voor Chris & Wendy en Ben & Dominique is het erop of eronder, n van deze duo's moet voor eind april zijn restaurant definitief sluiten.

H


et worden dus spannende uren voor beide duo's. Zowel in restaurant La Scne (Sint-Niklaas) als in 't Gerecht (Turnhout) wordt alles op alles gezet om niet te moeten sluiten. De voorbije dagen werd er daar al volop promo gevoerd om de fans te overtuigen om te stemmen.

Het verdict kwam dan ook hard aan bij beide koppels. En van hen zal deze week zijn restaurant definitief moeten sluiten. Het lot ligt nu in handen van televisiekijkend Vlaanderen. Een belangrijke keuze, want de verliezer mag zijn restaurant nooit meer heropenen.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': Turnhout en Sint-Niklaas genomineerd!
Het wordt hard tegen hard in 'Mijn Restaurant!'
15.950 euro voor 30 seconden tijdens 'Mijn Restaurant!'
Big Brother duikt op in 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers