'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?

zondag 26 april 2009

Afgelopen donderdag werd er voor de eerste keer serieus genomineerd in 'Mijn Restaurant!'. Voor Chris & Wendy en Ben & Dominique is het erop of eronder, n van deze duo's moet voor eind april zijn restaurant definitief sluiten.

H


et worden dus spannende uren voor beide duo's. Zowel in restaurant La Scne (Sint-Niklaas) als in 't Gerecht (Turnhout) wordt alles op alles gezet om niet te moeten sluiten. De voorbije dagen werd er daar al volop promo gevoerd om de fans te overtuigen om te stemmen.

Het verdict kwam dan ook hard aan bij beide koppels. En van hen zal deze week zijn restaurant definitief moeten sluiten. Het lot ligt nu in handen van televisiekijkend Vlaanderen. Een belangrijke keuze, want de verliezer mag zijn restaurant nooit meer heropenen.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': Turnhout en Sint-Niklaas genomineerd!
Het wordt hard tegen hard in 'Mijn Restaurant!'
15.950 euro voor 30 seconden tijdens 'Mijn Restaurant!'
Big Brother duikt op in 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers