Massimo D'Amario Head of Business Development and Sponsorship Eleven Sports

woensdag 12 juni 2019

Massimo D'Amario wordt de nieuwe Head of Business Development and Sponsorship bij ELEVEN SPORTS BE/LU. Massimo D'Amario komt over van Proximus waar hij Managing Director van Proximus Media House was. Hij zal zijn nieuwe functie opnemen vanaf 1 augustus 2019.

Eleven Sports Belgium versterkt zijn managementteam met een sterkhouder uit de Belgische sportmedia-industrie. Massimo D’Amario wordt vanaf 1 augustus de nieuwe Head of Business Development en Sponsorship, een betrekking die vacant was nadat Guillaume Collard tot Managing Director voor Eleven Sports Belgium en Luxemburg werd benoemd. Guillaume combineert deze functie met deze van Head of Acquisitions van de Eleven Sports Group.


Bij Proximus was Massimo D’Amario verantwoordelijk voor de acquisitie van rechten, voor de sportstrategie en voor de productie van alle zenders. Hij speelde een cruciale rol in de sterke positionering van Proximus Sports in de Belgische markt en dit aan de hand van lokale en internationale rechten zoals de Jupiler Pro League en de UEFA Champions League.

In zijn nieuwe functie zal Massimo op zoek gaan naar nieuwe 'business opportuniteiten'. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de implementatie van de sponsoringstrategie en hij zal de Managing Director bijstaan bij de contentstrategie, bij de acquisitie van rechten en bij het sluiten van commerciële partnerships. Massimo zal rechtstreeks aan de Managing Director, Guillaume Collard, rapporteren.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports Belgium/Luxemburg: 'Wij zijn ontzettend tevreden om Massimo in ons team te mogen verwelkomen. Hij beschikt over een jarenlange en uitgebreide expertise in de internationale sportindustrie, heeft sterke onderhandelingscapaciteiten en is zeer resultaatgericht. Zijn aanwerving getuigt ook van de ambitie die we als Eleven Sports hebben voor de Belgische markt. Met hem willen we onze partnerships met de actoren uit de Belgische én internationale sportindustrie, verder versterken.'

Massimo D'Amario, Head of Business Development en Sponsorship: 'Ik ben heel erg blij om deel te gaan uitmaken van het team van Eleven Sports Belgium en mijn ervaring en energie ten dienste te stellen van een jong en dynamisch team dat in vier jaar tijd al zoveel heeft bereikt. Ik hoop de positie van Eleven Sports in de Belgische markt nog te helpen versterken. Mijn doel is het bedrijf verder te laten groeien en de bronnen van inkomsten te diversifiëren. Ik dank Guillaume en het Group Management voor het vertrouwen en ben ongeduldig om zo snel mogelijk aan de slag te gaan en te werken aan de ambitieuze projecten voor de toekomst.'

Persbericht Eleven Sports Belgium
http://www.elevensports.be
Eleven Sports
elevensportsbe

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers