Marcel Vanthilt verklaart Dora Van Der Groen dood in 'Villa Vanthilt'

woensdag 5 augustus 2009

Live televisie is leuk. Maar ook soms gevaarlijk, zeker voor de presentator. De minste flater wordt in duizenden huiskamers bekeken. En dat zal Marcel Vanthilt geweten hebben. Toen hij maandagavond samen met Sien Eggers zijn 'Villa Vanthilt' wou afsluiten, gaf hij nog vlug even mee dat Dora Van der Groen overleden was.

Elke avond sluit Marcel Vanthilt zijn programma af met een gezellige babbel vanuit een ligzetel. Gisteren was Sien Eggers zijn gesprekspartner vanuit de zetel. Toen Vanthilt vroeg of Eggers triest of vrolijk door het leven gaat, vertelde ze dat ze vaak triest is. Maar als ze Dora Van der Groen gaat opzoeken, is ze binnen de kortste keren aan het lachen.

'God Hebbe Haar Ziel,' repliceerde Marcel onmiddellijk, denkend aan de ideale afsluiter voor zijn programma. Maar daar stak Eggers nog vlug een stokje voor: 'Maar Dora is niet dood, hoor,' riep ze nog vlug.

Een behoorlijk gnant moment, zo vond Marcel Vanthilt nadien. Het liefst was hij vandaag niet meer terug gekomen naar zijn villa. Toch was hij ervan overtuigd dat Dora Van der Groen, bekend van o.a. de film 'Pauline En Paulette' en de vtm-serie 'Bex & Blanche', overleden was. 'Want ik had een vage herinnering dat Dora Van der Groen gestopt was en daarna overleden,' aldus vanthilt.

Hoeveel Eggers ook tegenpruttelde, Vanthilt bleef bij zijn overtuiging. Ondertussen lag Lucas Van den Eynde, n van zijn andere gasten, dubbel van het lachen. Vanavond wist En-omroepster Saartje Vandendriessche te zeggen dat Vanthilt zijn excuses heeft aangeboden bij Dora Van der Groen.

Bron: GVA

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers