Louis Talpe heeft nieuwe hoofdrol beet

vrijdag 21 augustus 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Onlangs raakte bekend dat de VRT bezig is aan 'Onder vuur', een gloednieuwe fictiereeks over het brandweerkorps van Oostende waar de openbare omroep verder erg mysterieus over blijft. Om toch al een tipje van de sluier te lichten, maakt de VRT al een naam bekend. Niemand minder dan Louis Talpe speelt de hoofdrol in de reeks.

Talpe zelf houdt de lippen ook stijf op elkaar. 'Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar geloof me, het wordt heel straf', vertelt de acteur aan Het Laatste Nieuws. 'Uiteraard heeft het coronavirus ook een invloed op onze manier van werken, maar als je de hele week in dezelfde bubbel blijft, is er wel het een en het ander mogelijk. Niet altijd even vanzelfsprekend, maar alleszins beter dan niets doen. Ondanks alle maatregelen, die we uiteraard respecteren, maken we er het beste van', besluit Louis Talpe.

Wanneer de VRT 'Onder vuur' zal uitzenden, is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Het Laatste NieuwsLees ook:
Eén start opnames gloednieuw én mysterieus fictieproject

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers