'Lingerie Football League' ('LFL') exclusief bij GUNKtv (preview)

donderdag 19 augustus 2010

Na de rechten op 'WWE' heeft GUNKtv opnieuw een exclusieve licentie binnengehaald, namelijk die van de 'Lingerie Football League', kortweg 'LFL'. De 'Lingerie Football League' is ontstaan in 2004 en was een éénmalig evenement (Lingerie Bowl) dat gespeeld werd tijdens de rust van de 'American Football Superbowl Finale'. Al snel bleek dat miljoenen Amerikaanse kijkers enthousiast waren over dit nieuwe fenomeen en de LFL match haalde uiteindelijk meer kijkers dan het mini-concert van de Rolling Stones tijdens diezelfde Superbowl-finale.

Het publiek in en rond het stadion ging helemaal uit de bol en de organisatie had dan ook snel door dat hier een nieuwe topsport in de maak was. Niet veel later werd dan ook de Lingerie Football League in het leven geroepen.


Tien teams bestaande uit bloedmooie vrouwen spelen een keiharde competitie gedurende twintig weken met als absoluut hoogtepunt de finale van de Lingerie Bowl die plaats zal vinden in februari 2011 in Las Vegas. Laat je vooral niet misleiden door het knappe uiterlijk van de dames of hun schaarse kleding. Het gaat er keihard aan toe in deze competitie. De dames zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken en hun sport heeft dezelfde “full-contact” regels als in de reguliere NFL-competitie.

Wist u dat er Belgische dames meespelen in deze opwindende sporttak? Inderdaad, niemand minder dan de Brusselse Natacha Nies is een van de sterspeelsters in deze razend populaire sport. Ze speelt in de LFL bij Miami Calientes, waar ze een van de opvallendste speelsters is, en dit onder de naam Sasha Wood.

LFL werd tot nu toe enkel in de USA uitgezonden, maar toch slaagt GUNKtv er, als eerste Europese omroep, in de LFL naar België te brengen. Vanaf september kunnen jullie de wedstrijden in de LFL-liga elke vrijdagavond integraal volgen en dit exclusief op GUNKtv, Telenet Digitaal kanaal 39. Bovendien trekken we die lijn door in 2011 met als spectaculaire afsluiter de Lingerie Bowl Finale in februari.

Echte mannen noteren deze afspraak nu reeds met stip in hun kalender

Word 'fan' van TV-Visie op FacebookDOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers