Kris Hoflack verlaat de VRT

maandag 14 november 2011

Kris Hoflack, hoofdredacteur bij VRT Nieuws, verlaat de VRT. Kris werkte sinds 2001 bij de openbare omroep. Kris Hoflack: 'Ik vertrek niet ontgoocheld en ga weg in overleg en goede verstandhouding met de directie. De duiding bloeit en het is altijd goed op een hoogtepunt te vertrekken. Dit huis heeft me vele kansen gegeven waar ik zeer dankbaar voor ben.'

De directie dankt Kris Hoflack voor zijn inzet de voorbije 10 jaar. 'Villa Politica' was het eerste programma dat hij onder zijn hoede had. In 2003 werd hij hoofdredacteur duiding tv, de laatste jaren was hij verantwoordelijk voor alle politieke en duidingsprogramma's op radio en tv (o.a. 'De Ochtend', 'Vandaag', 'Villa Politica', 'Terzake', 'Reyers Laat', 'Volt', 'Vranckx', 'Panorama') en projecten zoals het programma-aanbod over verkiezingen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers