Kris Hoflack gaat tv-afdeling leiden bij uitgeverij

dinsdag 29 november 2011

Kris Hoflack, die enkele weken terug ontslag nam als hoofdredacteur bij de nieuwsdienst van de VRT, gaat de opstart van een televisietak leiden bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Hoflack stapte op bij de VRT nadat de benoeming van Luc Rademakers als algemeen hoofdredacteur bekend werd gemaakt.

Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts wil een eigen afdeling televisie uit de grond stampen. Om die opstart in goeie banen te leiden, trekt de uitgeverij Kris Hoflack aan. Die verliet enkele weken nog ontgoocheld de VRT. Hij was namelijk kandidaat om Liesbeth Vrieleman op te volgen als algemeen hoofdredacteur. Maar de directie van de openbare omroep koos uiteindelijk voor een externe kandidaat. Luc Rademakers komt over van uitgeversbedrijf Concentra.

Hoflack zal de televisie-activiteiten van Borgerhoff & Lamberigts gaan leiden. Het bedrijf wil met die nieuwe poot een wisselwerking tussen boeken en televisieprogramma's op gang brengen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers