Kris Hoflack gaat tv-afdeling leiden bij uitgeverij

dinsdag 29 november 2011

Kris Hoflack, die enkele weken terug ontslag nam als hoofdredacteur bij de nieuwsdienst van de VRT, gaat de opstart van een televisietak leiden bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Hoflack stapte op bij de VRT nadat de benoeming van Luc Rademakers als algemeen hoofdredacteur bekend werd gemaakt.

Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts wil een eigen afdeling televisie uit de grond stampen. Om die opstart in goeie banen te leiden, trekt de uitgeverij Kris Hoflack aan. Die verliet enkele weken nog ontgoocheld de VRT. Hij was namelijk kandidaat om Liesbeth Vrieleman op te volgen als algemeen hoofdredacteur. Maar de directie van de openbare omroep koos uiteindelijk voor een externe kandidaat. Luc Rademakers komt over van uitgeversbedrijf Concentra.

Hoflack zal de televisie-activiteiten van Borgerhoff & Lamberigts gaan leiden. Het bedrijf wil met die nieuwe poot een wisselwerking tussen boeken en televisieprogramma's op gang brengen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers