Kanaal Z brengt boekenprogramma met Ianka Fleerackers

maandag 23 augustus 2010

Kanaal Z lanceert vanaf 2 september een nieuw boekenprogramma. 'Z Boek' komt er in samenwerking met Standaard Boekhandel. Elke week op donderdag praat actrice en auteur Ianka Fleerackers met een gast uit de boekenwereld. In dit korte, gebalde gesprek treden zowel auteurs van zuivere fictie als van non-fictie aan. De Nederlandse Lulu Wang en Alain Remue bijten de spits af.

Het programma past perfect in de nieuwe aanpak van de zakenzender die met nieuws en duiding mikt op de echte informatie- en meerwaardezoeker. Dit gebeurt met dagelijkse programma’s als 'Z Nieuws', 'Z Beurs' of 'Z Expert'. En in het weekend met onder andere talkshows van Veronique Goossens en Gui Polspoel.
 
'Z Boek' is een waardevolle aanvulling binnen de communicatiemix van Standaard Boekhandel. Jaarlijks worden op de winkelvloer een tiental actuele thema’s onder de aandacht gebracht en ondersteund via ondermeer eigen boekenmagazines, een e-nieuwsbrief,… De boeken die in 'Z Boek' aan bod komen zullen binnen de communicatie van Standaard Boekhandel de nodige extra aandacht krijgen.
 
Elke uitzending van 'Z Boek' is de hele donderdagavond te zien in de – vanaf september met vele korte items samengestelde - lus van Kanaal Z. Daarnaast is het programma van Ianka Fleerackers ook te bekijken op de website van Kanaal Z op het boekenkanaal van Knack.be, en via een link op de website www.standaardboek.com.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers