Kanaal Z brengt boekenprogramma met Ianka Fleerackers

maandag 23 augustus 2010

Kanaal Z lanceert vanaf 2 september een nieuw boekenprogramma. 'Z Boek' komt er in samenwerking met Standaard Boekhandel. Elke week op donderdag praat actrice en auteur Ianka Fleerackers met een gast uit de boekenwereld. In dit korte, gebalde gesprek treden zowel auteurs van zuivere fictie als van non-fictie aan. De Nederlandse Lulu Wang en Alain Remue bijten de spits af.

Het programma past perfect in de nieuwe aanpak van de zakenzender die met nieuws en duiding mikt op de echte informatie- en meerwaardezoeker. Dit gebeurt met dagelijkse programma’s als 'Z Nieuws', 'Z Beurs' of 'Z Expert'. En in het weekend met onder andere talkshows van Veronique Goossens en Gui Polspoel.
 
'Z Boek' is een waardevolle aanvulling binnen de communicatiemix van Standaard Boekhandel. Jaarlijks worden op de winkelvloer een tiental actuele thema’s onder de aandacht gebracht en ondersteund via ondermeer eigen boekenmagazines, een e-nieuwsbrief,… De boeken die in 'Z Boek' aan bod komen zullen binnen de communicatie van Standaard Boekhandel de nodige extra aandacht krijgen.
 
Elke uitzending van 'Z Boek' is de hele donderdagavond te zien in de – vanaf september met vele korte items samengestelde - lus van Kanaal Z. Daarnaast is het programma van Ianka Fleerackers ook te bekijken op de website van Kanaal Z op het boekenkanaal van Knack.be, en via een link op de website www.standaardboek.com.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers