Grote namen voor Rode Neuzen Dag XL

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op vrijdag 29 november treden grote namen aan op Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Onder anderen Duncan Laurence, IBE, K3, Blackwave en Mabel hebben zich voorgenomen om het Sportpaleis letterlijk plat te spelen voor het goede doel. Mabel is overigens de dochter van Neneh Cherry en is bekend van haar grote hit 'Don't Call Me Up'.


Jonas Van Geel en Koen Wauters zijn opnieuw gastheren van de avond. Binnenkort worden nog meer namen bekend. Rode Neuzen Dag XL vindt op vrijdag 29 november plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets vliegen de deur uit, maar bestellen kan (voorlopig) nog op de website van Rode Neuzen Dag.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers