Format 'Wie wordt de man van Wendy?' naar Nederland

vrijdag 8 december 2006

In Vlaanderen is de zoektocht naar de nieuwe partner voor Wendy van Wanten nog maar net afgelopen. Het programma scoorde hoge toppen en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de Nederlandse commerciŽle zender RTL 4. Zij brengen in het voorjaar van 2007 het programma 'Wie wordt de man van Froukje?'.

En F

roukje is ook in Vlaanderen niet onbekend. Froukje de Both was ťťn van de Nederlandse deelneemsters aan het schaatsprogramma 'Dancing On Ice'. Haar ijsprestaties waren meteen ook de aanloop naar een presentatiecontract bij RTL 4. Gisteren verbond ze zich voor anderhalf jaar aan RTL Nederland. Ze zal verschillende programma's brengen, maar met haar eigen zoektocht in 'Wie wordt de man van Froukje?' maakt ze alvast een merkwaardig debuut.

Eerder was Froukje ook te zien in de Nederlandse jongerensoap 'Costa'. Daarnaast acteerde ze ook al in 'Goudkust' en presenteert ze bij Radio 538.

Bron: De Telegraaf

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme ŗ New York', film uit 1965 met Louis de FunŤs, om 23.30 uur op Eťn.

Dossiers