Format 'Wie wordt de man van Wendy?' naar Nederland

vrijdag 8 december 2006

In Vlaanderen is de zoektocht naar de nieuwe partner voor Wendy van Wanten nog maar net afgelopen. Het programma scoorde hoge toppen en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de Nederlandse commerciële zender RTL 4. Zij brengen in het voorjaar van 2007 het programma 'Wie wordt de man van Froukje?'.

En F

roukje is ook in Vlaanderen niet onbekend. Froukje de Both was één van de Nederlandse deelneemsters aan het schaatsprogramma 'Dancing On Ice'. Haar ijsprestaties waren meteen ook de aanloop naar een presentatiecontract bij RTL 4. Gisteren verbond ze zich voor anderhalf jaar aan RTL Nederland. Ze zal verschillende programma's brengen, maar met haar eigen zoektocht in 'Wie wordt de man van Froukje?' maakt ze alvast een merkwaardig debuut.

Eerder was Froukje ook te zien in de Nederlandse jongerensoap 'Costa'. Daarnaast acteerde ze ook al in 'Goudkust' en presenteert ze bij Radio 538.

Bron: De Telegraaf

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers