Drie restaurants uit 'Mijn Restaurant' in GaultMillau-gids

dinsdag 28 oktober 2008

In de nieuwe GaultMillau-gids staan niet minder dan drie restaurants uit het vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Matizze uit Antwerpen, Exquisa uit Hasselt en d'Hoogeschool uit Leuven zien hun inspanningen beloond met een vermelding in deze prestigieuze restaurantgids.

R


estaurant Matizze uit Antwerpen haalt 13 punten en één koksmuts en haalt daarmee de meeste punten van de drie restaurants. Baas David Van de Velde is zeer tevreden met de erkenning. 'Ik ben vooral bij omdat de inspecteurs langs kwamen wanneer onze nieuwe chef Sven Thomaere de leiding al had overgenomen in de keuken van Yvan Janssen. Dit bewijst dat Matizze meer is dan alleen maar Yvan', aldus David.

De twee andere restaurants, Exquisa uit Hasselt en d'Hoogeschool uit Leuven behaalden elk 12 punten en staan daarmee ook vermeld in de GaultMillau-gids.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers