Drie restaurants uit 'Mijn Restaurant' in GaultMillau-gids

dinsdag 28 oktober 2008

In de nieuwe GaultMillau-gids staan niet minder dan drie restaurants uit het vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Matizze uit Antwerpen, Exquisa uit Hasselt en d'Hoogeschool uit Leuven zien hun inspanningen beloond met een vermelding in deze prestigieuze restaurantgids.

R


estaurant Matizze uit Antwerpen haalt 13 punten en één koksmuts en haalt daarmee de meeste punten van de drie restaurants. Baas David Van de Velde is zeer tevreden met de erkenning. 'Ik ben vooral bij omdat de inspecteurs langs kwamen wanneer onze nieuwe chef Sven Thomaere de leiding al had overgenomen in de keuken van Yvan Janssen. Dit bewijst dat Matizze meer is dan alleen maar Yvan', aldus David.

De twee andere restaurants, Exquisa uit Hasselt en d'Hoogeschool uit Leuven behaalden elk 12 punten en staan daarmee ook vermeld in de GaultMillau-gids.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers