Decor 'Villa Vanthilt' wint zilver op PromaxBDA-awards

woensdag 13 april 2011

Het decor van 'Villa Vanthilt' in Hasselt en Kortrijk (2010) heeft dinsdagavond zilver weggekaapt op de uitreiking van de PromaxBDA-awards in Berlijn. In de categorie 'Best Set Design' moest 'Villa Vanthilt' enkel het decor van het Eurovisiesongfestival in Noorwegen laten voorgaan.

Bijzonder is dat het decor van 'Villa Vanthilt' het resultaat was van een ontwerpwedstrijd die was uitgeschreven door productiehuis deMENSEN. Xavier De Graeve, een professionele decorbouwer en setdresser, ontwierp het winnende, op een botsautokraam geïnspireerde decor, en ziet die inspanning nu beloond met zilver op de PromaxBDA-awards.
 
De eerste editie (2009) van 'Villa Vanthilt' won eerder al goud op de PromaxBDA-awards met een op The Eames House geïnspireerd decor.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers