DaniŽl en Rinaldo uit 'Mijn Restaurant!' openen zaak in Tongeren

vrijdag 3 februari 2012

DaniŽl en Rinaldo, het Italiaanse duo dat deelnam aan het vijfde seizoen van 'Mijn Restaurant!', gaan binnenkort een restaurant openen in Tongeren. De twee eindigden als derde in 'Mijn Restaurant!', maar ze hebben de microbe nog steeds te pakken. Ze hebben in Tongeren een pand gevonden op de Grote Markt.

'In het hart van de stad, ideaal gelegen en in prima staat', aldus het koppel. De tafels en stoelen van Antica Locanda, hun zaak tijdens in 'Mijn Restaurant!', kunnen ze opnieuw gebruiken.


'We zullen Italiaanse gerechten serveren. Een combinatie van de klassieke en moderne Italiaanse keuken', zegt Rinaldo in Het Laatste Nieuws. Wat de verdeling van de taken betreft, is er weinig verschil met die van Antica Locanda. 'Daniël zal in de zaal staan en ik in de keuken', aldus nog Rinaldo.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geÔnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premiŤre van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creŽerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers