DaniŽl en Rinaldo uit 'Mijn Restaurant!' openen zaak in Tongeren

vrijdag 3 februari 2012

DaniŽl en Rinaldo, het Italiaanse duo dat deelnam aan het vijfde seizoen van 'Mijn Restaurant!', gaan binnenkort een restaurant openen in Tongeren. De twee eindigden als derde in 'Mijn Restaurant!', maar ze hebben de microbe nog steeds te pakken. Ze hebben in Tongeren een pand gevonden op de Grote Markt.

'In het hart van de stad, ideaal gelegen en in prima staat', aldus het koppel. De tafels en stoelen van Antica Locanda, hun zaak tijdens in 'Mijn Restaurant!', kunnen ze opnieuw gebruiken.


'We zullen Italiaanse gerechten serveren. Een combinatie van de klassieke en moderne Italiaanse keuken', zegt Rinaldo in Het Laatste Nieuws. Wat de verdeling van de taken betreft, is er weinig verschil met die van Antica Locanda. 'Daniël zal in de zaal staan en ik in de keuken', aldus nog Rinaldo.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geÔnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers