An Lemmens presenteert 'The Voice Van Vlaanderen'! Wie zijn de coaches?

vrijdag 17 juni 2011

Dit najaar pakt vtm uit met de gloednieuwe talentenjacht 'The Voice van Vlaanderen'. Vrijdagmiddag geraakte bekend dat An Lemmens de muziekshow gaat presenteren. Ook de artiesten die de kandidaten gaan beoordelen en begeleiden zijn stuk voor stuk toppers uit eigen land.

'The Voice van Vlaanderen' is wereldwijd een grandioos succes. Het format, bedacht door de Nederlander John de Mol is na Nederland ook een kijkcijferkanon in Amerika. En na vtm pakt ook de BBC dit najaar uit met een eigen reeks.

An Lemmens presenteert!
De presentatie van ‘The Voice van Vlaanderen’ neemt An Lemmens voor haar rekening. An is natuurlijk niet aan haar proefstuk toe op het vlak van grote liveshows en talentenjachten. Kort na haar overstap van TMF naar de Vlaamse Media Maatschappij krijgt An Lemmens in 2009 de ‘Rijzende Ster’ van de Vlaamse Televisie Academie. In datzelfde jaar nog presenteert ze ‘So You Think You Can Dance’ waarin haar enthousiaste aanpak duidelijk indruk maakte. Ook in 2010 en 2011 praatte ze samen met Dennis Weening de wervelende shows van ‘So You Think You Can Dance’ aan elkaar. Sinds september 2010 was An bovendien één van de presentatoren van ‘De Dagshow’. In het najaar presenteert ze dus niet alleen een nieuwe editie van ‘So You Think You Can Dance’, maar ook ‘The Voice van Vlaanderen’. Het is duidelijk: An is klaar voor (nog) méér entertainende tv!

De coaches, meer dan juryleden
De coaches spelen een cruciale rol in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze moeten tegen elkaar strijden om de beste zangers voor hun team te winnen. Zodra er tijdens de blind auditions meerdere coaches op de knop drukken, is het aan de kandidaat om te kiezen voor de coach met wie hij of zij het liefst zou willen samenwerken. Na deze audities stomen de coaches de deelnemers klaar voor een professionele zangcarrière. Hun taak in ‘The Voice van Vlaanderen’ beperkt zich dus niet tot feedback geven over de prestatie van een zanger of zangeres. Het team van coaches bestaat uit vier personen, échte Vlaamse muzikale toptalenten.In 'The Voice van Vlaanderen' draait het dus niet om de looks of de X-factor, maar alleen om de stem. Vier artiesten beoordelen en begeleiden de kandidaten. En ook hier heeft vtm een excellente keuze gemaakt. Zo zullen Natalia, Alex Callier (Hooverphonic), Jasper Steverlinck (Arid) en Koen Wauters deze moeilijke taak op zich nemen.

Wie kan meedoen met ‘The Voice van Vlaanderen’?
Iedereen vanaf 18 jaar die denkt Vlaanderen te kunnen overtuigen met zijn of haar stem, kan zich inschrijven. Dit kan op twee manieren: via een online auditie of via een inschrijvingsformulier op het websiteadres vtm.be/thevoice. Met een webcam en microfoon kunnen geïnteresseerden tonen wat ze in hun mars hebben en online auditie doen. De computer beoordeelt de auditie en geeft een score. Talent scouts pikken de beste inzendingen eruit voor de ‘blind auditions’. Gewoon gebruik maken van het inschrijvingsformulier dat beschikbaar is op de website van ‘The Voice van Vlaanderen’, kan natuurlijk ook.   

'The Voice van Vlaanderen', dit najaar op vtm!Lees ook:
Wat is 'The Voice van Vlaanderen'? Doe mee!

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Frankie is niet de meest gelukkige vrouw op aarde. Een tragische jeugd en verschillende stukgelopen verhoudingen liggen aan de basis van haar melancholische buien. Ze voelt zich vaak eenzaam en alleen, maar aanvaardt haar lot en onderneemt niets. Gelukkig heeft ze in het eethuis waar ze werkt geen tijd om over haar leven na te denken. Maar dan wordt kok Johnny aangeworven. Hij is verliefd op Frankie en wil met haar aan een toekomst bouwen. Zal Frankie haar hart laten spreken en aan haar gevoelens toegeven? Durft ze het risico te nemen dat ook deze relatie na een tijdje kan doodbloeden?

'Frankie and Johnny', film uit 1991 met oa. Michelle Pfeiffer en Al Pacino, om 21.30 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 08:00
  Radio 2 op n
  10:00
  Winterbeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 08:10
  Wannabe's
 • 08:10
  Draken: Race naar de rand
  08:55
  De Buurtpolitie - Extra
 • 08:00
  Geen uitzending
  12:30
  Hotel Inspector Returns
 • 01:05
  Onderbreking
  11:15
  The Bold Type
 • 00:25
  Geen Uitzending
  12:50
  Ace Ventura - When Nature Calls
 • 07:50
  Kattenoog
  08:45
  Beestig
 • 06:00
  Joe
  10:05
  Chez Bompa Lawijt
 • 00:10
  Geen uitzending
  08:40
  De Wereld op je Bord
 • 07:55
  Masterchef USA
  08:35
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:00
  Bal National
  09:05
  Comfort Food
 • 20:30
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  10:00
  Hadiemicha
 • 08:04
  Laminaat leggen met roger
  08:28
  Het zelfbouwhuis
 • 08:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Het Gesprek - Liesbeth Homans
 • 07:45
  Tijd voor MAX
  08:45
  L'esprit Le Corbusier
 • 08:00
  Blauw bloed
  08:40
  Earth's Tropical Islands
 • 08:05
  Jill
  08:20
  Zapp Kids Top 20