Voormalig Ketnet-wrapster An Jordens aan de slag bij De TV-Makers

zondag 8 juli 2012

Vroeg of laat doen 'ex-ketnetters' het opnieuw samen. An Jordens (36) gaat aan de slag bij De TV-Makers, het productiehuis van Henk Vermeulen. Een blij weerzien, want in een ver verleden werkten de twee al samen als 'wrapper' bij Ketnet. Ook Ludo Porrez, de productiemanager bij De TV-Makers, werkte destijds als programmamaker bij Ketnet. Voortaan bundelen de ex-Ketnetters Jordens, Porrez en Vermeulen dus opnieuw de krachten.

Jordens start bij De TV-Makers in september 2012. Haar focus zal voornamelijk liggen op de ontwikkeling van nieuwe tv-programma's. Een logisch gevolg van haar jarenlange expertise op dat vlak. Een eerste concreet project is alvast een nieuwe animatiereeks voor kinderen.

De TV-Makers is het productiehuis van onder meer 'Vlaanderen Muziekland', 'Vroeger of later?' (de nieuwe spelshow met Luc Appermont), 'Radio 2 Zomerhit', 'De Laatste Week', 'I-FAN, I-CLIPS', 'De Boer Op', 'De Generatie Show', 'Zo is er maar één' en 'De weg naar Mekka'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers