Nieuw duo presenteert 5de 'Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren'

dinsdag 21 februari 2012

De 5de editie van de 'Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren' krijgt een nieuw presentatieduo. Cathérine Moerkerke en Wim De Vilder geven de micro door aan twee collega's uit eigen huis. Op 24 maar leiden Francesca Vanthielen en Kobe Ilsen de galashow in goede banen.

Voor Francesca is de presentatie van een gala niets nieuws. Eerder presenteerde zij ook al 'Het Gala van de Gouden Schoen' voor vtm. Voor Kobe Ilsen is het een nieuwe uitdaging, al heeft ie met de wekelijkse uitzending van 'Volt' al een pak live-ervaring achter de rug.

En dat zal hij kunnen gebruiken als op zaterdag 24 maart 2012 voor de vijfde keer de Vlaamse Televisie Sterren uitgereikt worden. De voltallige Vlaamse tv- en showbizzwereld zakt dan af naar Hasselt om er tijdens een wervelende liveshow zichzelf in de bloemen te zetten. 14 tv-sterren worden uitgereikt aan de opmerkelijkste en beste programma’s van het afgelopen televisiejaar. Beste acteur, beste presentatrice, beste drama en beste reality zijn maar enkele voorbeelden. Alles en iedereen komt aan bod.

Gaat de fictiereeks ‘De Ronde’ dit jaar met de meeste sterren naar huis? Of blijkt ‘The Voice van Vlaanderen’ het populairste programma? Alle antwoorden krijgt u op zaterdag 24 maart 2012 tijdens De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren op Eén.

Ontdek HIER de genomineerden voor dit jaar!

Bron: 'Voor de Show'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers