Kijker kiest Annelien Coorevits tot Miss BelgiŽ 2007

dinsdag 19 december 2006

Maandenlang hebben de twintig finalistes van Miss BelgiŽ 2007 geoefend om op dinsdagavond een mooie show op poten te zetten. Uit tien Vlaamse en tien Waalse meisjes werd uiteindelijk de nieuwe Miss BelgiŽ 2007 gekozen: Annelien Coorevits. De presentatie was in handen van Francesca Vanthielen en Jean-Michel Zecca.

Nadat de twintig finalistes zich hadden voorgesteld, werd er overgaan tot het traditionele badpakkendťfilť. Voor de ene een vleeskeuring, voor de andere een moment om te koesteren. Het was hoe dan ook een verplicht onderdeel. Net daarna werd het aantal finalistes gehalveerd. Slechts tien finalistes bleven over en mochten verder gaan met de show. Het vuur werd hen aan de schenen gelegd door de jury. De meisjes moesten bewijzen dat ze vlot tweetalig waren, want dat is tenslotte een van de voorwaarden om Miss BelgiŽ te mogen zijn.

Na de gesprekken met de jury, moest het selecte groepje alweer gehalveerd worden. Slechts vijf finalistes mochten hun mooiste avondjurk gaan aantrekken. Uiteindelijk werd de 20-jarige Annelien Coorevits de nieuwe Miss BelgiŽ 2007, Halima Chehaima werd eerste eredame, Elise Van den Branden tweede eredame.

Halima Chehaima was de gedoodverfde winnares, maar kreeg ook veel kritiek omdat haar ex-vriendje enkele criminele feiten op zijn naam had staan. Uiteindelijk werd ze dus eerste eredame.

Bron: VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers