Nieuw bij VTM op zaterdag: 'Living With Fran'

donderdag 30 augustus 2007

Vlaanderen krijgt vanaf zaterdag Fran Drescher opnieuw over de vloer. Niet in een herhaling van 'The Nanny', maar wel in de gloednieuwe Amerikaanse sitcom 'Living With Fran', vanaf zaterdag wekelijks bij VTM.

Nada

t Josh van de universiteit wordt getrapt, keert de eenentwintigjarige terug naar huis. Hij staat met de mond vol tanden wanneer hij ontdekt dat zijn moeder samenwoont met de vierentwintigjarige Riley.

De Amerikaanse sitcom 'Living with Fran' draait rond Fran Reeves, die op een kruispunt in haar leven is gekomen. Ze is smoorverliefd op de jonge Riley, een knappe en viriele twintiger. Hun relatie wordt echter op de proef gesteld wanneer Frans zoon Josh terug thuis komt wonen. Ook Josh schrikt, want zijn onzekere moeder heeft zich ontpopt tot een zelfbewuste, vrijgevochten vrouw met een knappe vriend en een job als interieurarchitect. Josh vindt het wel niet zo leuk dat zijn slaapkamer is omgevormd tot een fitnessruimte. De vijftienjarige Allison stelt zich ook vragen, maar Fran laat het niet aan haar hart komen. Haar nieuwe huishouden staat ver van het traditionele gezin, maar Fran voelt zich goed in haar vel en geniet van de nieuwe wending die haar leven heeft genomen.

Fran Drescher kruipt in de huid van Fran Reeves. Ze begon haar carrire als filmactrice, tot ze met het idee van 'The Nanny' op de proppen kwam en prompt wereldberoemd werd. Ze kan hiervoor twee Emmy Award- en twee Golden Globe nominaties op haar naam schrijven.

'Living With Fran', vanaf zaterdag 1 september om 17.20 uur op VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers