Laatste seizoen van 'LazyTown' start in oktober op Boomerang

dinsdag 30 september 2014

Ben Tennyson heeft al veel gevaarlijke waters doorzwommen in zijn gevechten tegen de buitenaardse wezens, maar voor het eerst staat hij oog in oog met weerwolven, mummies en monsters!

In de speciale 'Galactic Monsters' afleveringen transformeert Ben zichzelf in nieuwe aliens die hem kunnen helpen, maar kan hij snel genoeg al hun krachten en vaardigheden onder de knie krijgen om de enge tegenstanders te verslaan?

Huiveren en griezelen op Halloween met 'Ben 10'!
Vanaf maandag 17 t/m vrijdag 31 oktober, iedere dag van 17.05 tot 20.15 uur.

Nieuwe reeks: 'Dr Dimensionpants'
Vanaf 27 oktober, van maandag t/m vrijdag om 16.15 uur.

Vanaf 27 oktober kun je kijken naar een splinternieuwe serie op Cartoon Network! In 'Dr. Dimensionpants' volgen we Kyle Lipton, een jongen die net is als andere kinderen: speels, vrolijk en onbezorgd. Tot er ineens een interdimensionale poort opent en er een glimmende broek in zijn schoot belandt. Vanaf dat moment is Kyle 'Dr. Dimensionpants', een superheld die constant moet afrekenen met de dreiging dat interdimensionale schurken het universum vernietigen. Ok, goed, niet het universum, maar zijn woonplaats Ganderville, wat voor een 12-jarige als een mega universum aanvoelt!

Nieuwe afleveringen van 'Steven Universe'
Vanaf 10 oktober, van maandag t/m vrijdag om 19.15 uur

Ben jij al verzot op de lieve, gekke en tikkeltje onnozele Steven? Goed nieuws! Vanaf 10 oktober zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van 'Steven Universe'!

Steven is een bijzonder energieke, aandoenlijke Halfjuweel van een jongen, die zijn krachten probeert te beheersen om een echte held te worden, zoals hij voorbestemd is te zijn. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische wereld dwarsboomt hij nogal eens de missies van de Juwelen en kan de magie in zijn alledaagse leventje terechtkomen. Maar wat er ook gebeurt, Steven blijft lachen, met een ukelele in zijn hand en een grap achter de hand!

Mis ook de 'Steven Universe Marathon' niet met uitzendingen van eerdere afleveringen, op vrijdag 10 oktober vanaf 16.15 uur!

Een laatste keer afreizen naar 'LazyTown'!
Vanaf 20 oktober, iedere schooldag om 16.30 uur

De duurste TV-serie ooit gemaakt voor peuters en kleuters is terug met een vierde en allerlaatste seizoen! Sportacus, Stephanie en de hele 'LazyTown' bende nemen je een laatste keer mee op verre en spannende avonturen die hen naar het oude Egypte en zelfs tot in de ruimte brengen. Iedere aflevering heeft een ander thema en de boodschap, dat een levensstijl met voldoende beweging en gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, is steeds aanwezig.

Dit seizoen slaan superhelden Sportacus en Stephanie de handen in elkaar met alle andere 'LazyTowners' om de kwaadaardige plannen van Robbie Rotten te dwarsbomen met nieuwe high-tech snufjes en een gezonde dosis sportsnoep.

Sprookjes voor het slapengaan: 'Boomerang Tales'
Vanaf 13 oktober, iedere schooldag om 19.05 uur

Kijk net voor bedtijd naar gloednieuwe afleveringen van 'Boomerang Tales'! 'Boomerang Tales' biedt een moderne twist op klassieke sprookjesverhalen die tot leven worden gebracht door kinderen. De 'Boomerang Tales' bestaan onder andere uit de verhalen van Roodkapje, de Wolf en de drie biggetjes, het Zwanenmeer, Peter en de Wolf en Pinokkio.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers