Jury 'Mijn Pop-uprestaurant!' proeft in Brussel, Hasselt en Oostende

Voor de duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant!' komt de grote opening van hun pop-up akelig dichtbij. Er wordt dan ook hard gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen om op zaterdag 28 maart de deuren te openen.
Om het eten, het interieur, het personeel en de aanpak in elke pop-up op punt te stellen krijgt elk duo ook nog bezoek van de jury. In aflevering 4 op donderdag 26 maart trekken Sergio, Alex en Sepideh naar Brussel, Hasselt en Oostende.
In de Brusselse pop-up van Miguel en Liselotte staat chef Nicolas voor zijn vuurdoop. Miguel schoot vorige keer voor de jury net iets tekort als chef en moest extra ondersteuning zoeken. Kunnen ze nu wel scoren met hun streetfood?
In Hasselt proberen Dries en Guus een tandje bij te steken om hun achterstand op de andere duo’s zo veel mogelijk te verkleinen. Nadat hun eerste idee de grond werd ingeboord door de jury, waren de twee genoodzaakt om helemaal van nul te herbeginnen. Ze storten zich nu met volle overtuiging op hun nieuw idee: asperges. Dries en Guus geloven er alvast in, nu enkel de jury nog mee krijgen.
Thomas en Alexia zetten in Oostende volop in op de 21-jarige slagerszoon en kok Bruno, die ondanks zijn jonge leeftijd alles weet over rundsvlees. Met zijn kennis heeft hij het duo al weten te overtuigen, maar kan hij zich ook tegenover de jury bewijzen als hij achter de potten staat van een echt restaurant?
Fee en Jonas uit Aalst en Mieke en Lieve uit Antwerpen kregen de jury al over de vloer. Zij zijn dan ook druk in de weer met het verder inrichten van hun pop-up. De meisjes besteden veel zorg aan de details, zoals alle borden, bestek en noem maar op. In Aalst timmert Jonas er weer lustig op los en maakt hij zelf tussenschotten van berkenboomtakken. Fee en Jonas nemen ook de tips van de jury ter harte en proberen onmiddellijk hun dessert te verfijnen.
'Mijn Pop-uprestaurant!', dinsdag 26 maart om 20.35 uur bij VTM.