Deze week haalt Jeroen Meus zijn gourmetstel boven. Elke dag legt hij iets anders op de bakplaat om feestelijke gourmettafels te creëren. Van klassiekers en sappige burgers tot Japans geïnspireerde teppanyaki en Mexicaanse grill.
Alles om met veel smaak, sfeer en gezelligheid de laatste dagen van het jaar te vieren.
Maandag: Klassieke gourmet
Dinsdag: Raclette
Woensdag: Mexicaanse gourmet
Donderdag: Japanse gourmet
Vrijdag: Gourmet met burgers
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Vrijdag 2 mei 2025 om 12u10 »
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
Vrijdag 2 mei 2025 om 18u10 »
Udon noedels met een saus op basis van sesampasta, chilipasta en szechuanpeper met gebakken varkensgehakt en gewokte groenten.
Vrijdag 2 mei 2025 om 23u20 »
Udon noedels met een saus op basis van sesampasta, chilipasta en szechuanpeper met gebakken varkensgehakt en gewokte groenten.
Zondag 4 mei 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Donderdag 8 mei 2025 om 00u10 »
Mousse van mascarpone met pistachepasta en pistachenootjes, eiwitschuim met limoen, aardbeien met cointreau en aardbeienncoulis.