Deze week haalt Jeroen Meus zijn gourmetstel boven. Elke dag legt hij iets anders op de bakplaat om feestelijke gourmettafels te creëren. Van klassiekers en sappige burgers tot Japans geïnspireerde teppanyaki en Mexicaanse grill.
Alles om met veel smaak, sfeer en gezelligheid de laatste dagen van het jaar te vieren.
Maandag: Klassieke gourmet
Dinsdag: Raclette
Woensdag: Mexicaanse gourmet
Donderdag: Japanse gourmet
Vrijdag: Gourmet met burgers
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Vrijdag 19 september 2025 om 12u10 »
Gebakken zeeduivel met peperroomsaus, gebakken aardappelen en kropsla.
Vrijdag 19 september 2025 om 18u10 »
Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
Vrijdag 19 september 2025 om 23u45 »
Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
Maandag 22 september 2025 om 12u10 »
Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
Maandag 22 september 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.