Deze week haalt Jeroen Meus zijn gourmetstel boven. Elke dag legt hij iets anders op de bakplaat om feestelijke gourmettafels te creëren. Van klassiekers en sappige burgers tot Japans geïnspireerde teppanyaki en Mexicaanse grill.
Alles om met veel smaak, sfeer en gezelligheid de laatste dagen van het jaar te vieren.
Maandag: Klassieke gourmet
Dinsdag: Raclette
Woensdag: Mexicaanse gourmet
Donderdag: Japanse gourmet
Vrijdag: Gourmet met burgers
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Woensdag 10 september 2025 om 12u10 »
Gebakken dorade, puree met pesto van zongedroogde tomaat, gebakken courgetteslierten en kerstomaatjes.
Woensdag 10 september 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Donderdag 11 september 2025 om 00u05 »
Ganache op basis van mascarpone, room en witte chocolade met zomerfruit, sorbet van framboos en krokante koekjes.
Vrijdag 12 september 2025 om 12u10 »
Romige paprikasoep met dragon en kruidenkaas, gehaktballetjes met chorizo, chorizo-olie en fregola sarda.
Vrijdag 12 september 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.