'Hello Goodbye' vanaf dinsdag nieuw op vtm

maandag 23 februari 2009

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats. Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Achter elke ontmoeting of elk afscheid schuilt een uniek verhaal: een moeder die vol spanning wacht op haar net bevallen dochter die in het buitenland woont, een trieste vrouw die haar zus opwacht omdat hun moeder net overleden is, een gezin dat hun armen opent voor hun adoptiekindje, een meisje dat de liefde van haar leven achterna gaat maar haar familie achterlaat.

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.

In de eerste aflevering van 'Hello Goodbye'–uitzending dinsdag 24 februari 2009- praat Dieter Coppens met een man die de minuten aftelt tot zijn partner na twaalf dagen buitenland terugkeert, voelt hij de vertrekspanning van een Vlaams koppel dat een nieuw leven wil opbouwen in Amerika, ontmoet hij de echtgenote van een professioneel muzikant voor wie de luchthaven niet alleen zoete associaties heeft, en leeft hij mee met een verliefde bruidegom die op zijn bruid wacht, e.v.a.

'Hello Goodbye', dinsdag 24 februari om 20.35 uur op vtm.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers