Hadise te gast bij 'Villa Vanthilt'

zondag 16 augustus 2009

Na haar vierde plaats op het 'Eurovisiesongfestival' zijn het bijzonder drukke tijden voor Hadise. Ze pendelt constant tussen Turkije, waar ze een echte megaster is, en BelgiŽ. Hier promoot ze met een liveband haar nieuwste album 'Fast life'.

Enfant terrible Jean-Pierre Van Rossem heeft een boek geschreven over de crisis. En de beruchtste econoom van BelgiŽ gaat nog een stap verder: hij heeft een oplossing klaar. Ook de Vlaamse Golden Girls komen langs: Marilou Mermans, Lea Couzin en Lut Tomsin. Zij spelen de hoofdrollen in de film 'Meisjes', die op 19 augustus in premiŤre gaat.

'Villa Vanthilt', maandag 17 augustus 2009 omstreeks 21.30 uur op Eťn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers