Donderdag finale van 'Topmodel' bij 2BE

woensdag 17 december 2008

In het Marokkaanse Marrakech strijden Barbara, Alison en Viriginie om de overwinning. Aangezien favoriete Daisy - die als enige voor aanvang van haar 'Topmodel'-deelname over wat modelervaring beschikte - vorige week onverwacht afviel, beseffen ze dat ze alledrie aan elkaar evenveel kans maken om de titel in de wacht te slepen en dat ze het verschil kunnen maken in de allerlaatste fotoshoots die ze in Marokko moeten afwerken. Ze zijn dan ook stuk voor stuk van plan hun beste beentje voor te zetten.

De eerste fotoshoot is een covershoot met fotograaf Roger Dijckmans voor Glam*it. Alleen de winnares zal echter op de cover van Glam*it prijken. Toch moeten ze allen een perfect close up-beeld kunnen geven. Ingrid Seynhaeve coacht hen vervolgens voor een ongewone catwalk-opdracht. De finalistes moeten een privé-modeshow lopen voor welstellende, internationale klanten van plaatselijke ontwerpster Fadila El Gadi. De te showen creaties zijn prachtig, maar de lengte van de gewaden zorgt voor struikel-perikelen en die moeten de finalisten zo elegant mogelijk proberen te verdoezelen.

De laatste fotoshoot is er één in de woestijn met de Verne-broers als fotografen en coaching van Ingrid Seynhaeve. Ook deze laatste opdracht zal samen met de covershoot en de catlwak-opdracht door de jury in acht genomen worden voor de finale beoordeling. Terwijl de meisjes luidop dromen van de overwinning en het contract ter waarde van 25.000 euro bij Dominique Models, zijn de meningen van de jury verdeeld. Ze wikken en wegen de sterke kanten van elke finaliste. Dominique Models-baas Marc Dochez hakt de knoop door en kondigt aan wie zich het nieuwe 'Topmodel 2008' mag noemen.

'Topmodel', donderdag 18 december om 20.35 uur bij 2BE.

Het tv-nieuws van 2008? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers