Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'

zondag 26 januari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Carpaccio van coquilles met knolselder en vinaigrette met haringeitjes
Dunne plakjes Sint-Jakobsnoot op een schijf knolselder met waldorfsalade en vinaigrette salée met kaviaar van haring.


Dinsdag: Tortilla met köfte van zwarte bonen, tahindressing en salsa van ananas
Een geroosterde tortilla met sesamdressing, rucola, een gebakken köfte op basis van zwarte bonen en een frisse salsa van ananas, rode ui, chilipeper en munt.

Woensdag: Kippenbeignets in zoetzure saus met gebakken groenten en rijst
Krokante beignets van kipfilet in zoetzure saus met gewokte groenten en rijst.

Donderdag: Cordon bleu met champignon-tomatensaus en waterkerspuree
Gepaneerde varkenslapjes met een vulling van gekookte ham en Belgische kaas, champignonsaus met tomaat en madeira, en waterkerspuree.

Vrijdag: Amandelbiscuit met witte chocolademousse, bloedappelsien en siroop van hibiscus
Een plak amandelbiscuit met Grand Marnier, mousse van witte chocolade, sinaasappelpartjes, geroosterde amandelschilfers en siroop van hibiscus en bloedappelsien.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Donderdag 22 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Gebakken zalm, gegaard in witte wijnsaus met kruidenkaas en gestoofde prei en hertoginne aardappelen.
Vrijdag 23 mei 2025 om 00u15  »
VRT 1
Gebakken zalm, gegaard in witte wijnsaus met kruidenkaas en gestoofde prei en hertoginne aardappelen.
Donderdag 22 mei 2025 om 12u10  »
VRT 1
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
Vrijdag 23 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Een eenvoudige pasta met asperges, ansjovis en kappertjes, afgewerkt met gebakken broodkruim en colatura.
Vrijdag 23 mei 2025 om 23u45  »
VRT 1
Een eenvoudige pasta met asperges, ansjovis en kappertjes, afgewerkt met gebakken broodkruim en colatura.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 00:25
    Journaallus
    13:55
    Thuis
  • 23:00
    Nachtlus
    13:00
    Lentebeelden
  • 05:00
    Geen uitzending
    14:00
    Tik Tak
  • 05:40
    Kabouter Plop
    13:40
    Familie
  • 03:30
    Geen uitzending
    13:15
    B&B zoekt Lief NL
  • 01:20
    Geen uitzending
    14:40
    Buffy the Vampire Slayer
  • 01:50
    Geen uitzending
    14:15
    Caught on Dashcam
  • 01:40
    Geen uitzending
    13:50
    Urk!
  • 01:20
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:40
    Stukken van mensen
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:40
    Grey's Anatomy
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:15
    Undercover in Nederland
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:55
    Tot op de Graat
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:30
    Cold Case Files
  • 04:20
    Herhalingslus
    13:00
    Z-Extra
  • 05:34
    Diy on wheels
    09:00
    Vitamine 55
  • 05:35
    Guillaume's Paris
  • 05:30
    Cheaters
    13:55
    Murdoch Mysteries
  • 05:25
    Storage Wars
    14:00
    Hudson & Rex
  • 03:00
    NOS Journaal
    15:45
    Asia: The making of
  • 01:45
    Nieuwsuur
    13:55
    Metropolis
  • 05:40
    Angelina Ballerina
    13:55
    De Smurfen nieuw