Dit is het menu van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 20 november 2022
Foto: Eén/VRT - © Sam Van den Brandt 2019

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Vegetarische burrito met quinoa en chutney van tomaat en paprika
De week gaat goed van start met deze smakelijke, gegrilde burrito's gevuld met een originele combinatie van quinoa en gestoofde groenten. Jeroen serveert ze met gegratineerde kaas en een zoetzure chutney van tomaat en paprika.

Dinsdag: Bladerdeegtaart met witloof, pancetta en gorgonzola
Alle lof voor deze bladerdeegtaart met Brussels lof of witloof. De combinatie witloof, blauwe kaas en pancetta is er eentje die iedereen zal weten te smaken. Met andere woorden: dit moet je gewoon eens gemaakt hebben!

Woensdag: Polentataart met noordkrieken en amandel
Een supermakkelijke taart met polenta en noordkrieken in de hoofdrol! Lekker smeuïg aan de binnenkant en goudbruin gebakken aan de buitenkant. Dit gebak is heerlijk met een bakje koffie of een kopje thee erbij.

Donderdag: Roodbaars in aardappelkorst met zuurkool en saus met jeneverbes
Creatief met aardappel! Voor dit feestelijk visgerecht wordt de roodbaars gebakken in een laagje krokante aardappel. Overheerlijk met wat gestoofde zuurkool en een originele saus op basis van jeneverbes.

Vrijdag: Kalfslever met rozijnensaus, gebakken aardappelen met knolselder en waterkers
Jeroen kookt vandaag nog eens lekker ouderwets. Naar een idee van zijn papa maakt hij een stukje gebakken kalfslever in rozijnensaus met gebakken aardappelen en knolselder. Oprecht een (h)eerlijke maaltijd.


'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.



TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vtm logo

Van rekkenvuller in de Colruyt tot megacomedyster in Vlaanderen en ver daarbuiten: dat is de switch die Philippe Geubels op enkele jaren tijd heeft gemaakt. De impact van die plotse bekendheid op zijn leven was de inspiratiebron voor zijn theatershow 'Hoe moet het nu verder?'. Goed voor talloze hilarische beslommeringen over het BV-schap, en zoals het iemand betaamt die eenzaam aan de top staat, over de wanhopige zoektocht naar liefde. 'Hoe moet het nu verder?': na 210 uitverkochte voorstellingen overal te lande, nu eindelijk op tv.

'Philippe Geubels - Hoe moet het nu verder ?', om 21.50 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 19:00
    VRT NWS journaal 19u
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:20
    Professor T: UK
    06:00
    Radio 2 op VRT Canvas: Goeiemorgen Morgen!
  • 19:05
    Ongezien
    05:15
    Geen uitzending
  • 19:00
    VTM Nieuws
    06:55
    Sprookjes van Klaas Vaak
  • 19:05
    Steenrijk, Straatarm
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:45
    House
    06:00
    Qmusic
  • 19:00
    'Allo 'Allo!
  • 19:05
    Sugarplummed
    07:20
    A Christmas Reunion
  • 18:50
    EHBL
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:40
    De Slimste Mens Ter Wereld
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:35
    Criminal Minds
    01:00
    Fire Country
  • 18:55
    Two and a Half Men
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:50
    A European Christmas
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:30
    Cold Justice
    05:00
    Geen uitzending
  • 19:00
    Alle Zaken op een Rijtje
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 19:00
    Geen Nieuws - Goed Nieuws
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 17:55
    Het feestmenu van ..
    07:00
    Loïc zot van koken weekmenu
  • 19:00
    Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
    01:30
    London Kills
  • 19:05
    Law & Order: Organized Crime
    06:50
    Storage Wars
  • 18:55
    NOS Studio Sport Voetbal
    07:00
    NOS Journaal 07.00 uur
  • 18:15
    Podium Klassiek
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 19:00
    NOS Jeugdjournaal
    06:55
    Ta-daaa!