Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!
Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Katsu sando met kip en Japanse coleslaw
Een Japanse sandwich met krokant gebakken kip en knapperige groenten.
Dinsdag: Komkommersoep met courgette en geitenkaas
Een zachte soep met komkommer en courgette, groene kruiden, krokante broodjes en Belgische geitenkaas.
Woensdag: Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Een frangipanetaart met kokos en bosvruchten, afgebakken met een crumble van kokos.
Donderdag: Saltimbocca alla romana met gebakken krieltjes
Een Italiaanse klassieker in de vorm van dunne lapjes kalfsvlees met rauwe ham en salie, met gebakken groenten en krieltjes.
Vrijdag: Gestoomde zeebaars met gebakken paksoi en rijst
Gestoomde zeebaars met gember, lente-ui en een beetje chili. Lekker met gebakken paksoi en geurige rijst.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.