Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

zondag 6 oktober 2024
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Pasta alla Norma
Rigatoni met gebakken aubergine, tomatensaus en gezouten ricotta.


Dinsdag: Piepkuiken met gebakken aardappelen, erwten en wortelen
Piepkuiken, gegaard 'en cocotte', met knapperige aardappelen, gestoofde erwten en wortelen, en verse dragonsaus.

Woensdag: Ronde rozijnenkoeken
Zalige, zelfgemaakte koffiekoeken met pudding, rozijnen en een laagje glazuur.

Donderdag: Risotto met 'nduja, zeekat en gremolata
Romige risotto met pittige 'nduja - een pittige, Italiaanse smeerworst - met gebakken reepjes zeekat en gremolata.

Vrijdag: Pieterman à la flamande met ratte-aardappelen
Gebakken pieterman à la flamande met kappertjes, geserveerd met ratte-aardappelen, bloemkool en lamsoor.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 21 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
Donderdag 22 mei 2025 om 00u45  »
VRT 1
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
Dinsdag 20 mei 2025 om 12u10  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 02:00
    Journaallus
    13:55
    Thuis
  • 01:00
    Nachtlus
    09:00
    Lentebeelden
  • 22:00
    Geen uitzending
    14:00
    Tik Tak
  • 05:40
    Kabouter Plop
    14:00
    Wordt aangekondigd
  • 02:40
    Geen uitzending
    12:55
    B&B zoekt Lief NL
  • 01:15
    Geen uitzending
    14:25
    Buffy the Vampire Slayer
  • 01:15
    Geen uitzending
    14:30
    Police Interceptors
  • 01:10
    Geen uitzending
    13:50
    Urk!
  • 01:55
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:50
    Stukken van mensen
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:35
    Grey's Anatomy
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:20
    Undercover in Nederland
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:50
    Apero - Dining
  • 05:00
    Geen uitzending
    14:00
    Wordt aangekondigd
  • 03:00
    Herhalingslus
    13:00
    Z-Extra
  • 05:44
    Hallo Roger
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 05:30
    Loïc zot van koken weekmenu
    13:45
    Het Weekmenu
  • 05:30
    Cheaters
    14:00
    Murdoch Mysteries
  • 05:20
    Last Man Standing
    13:55
    Hudson & Rex
  • 03:20
    NOS Journaal
    14:00
    NOS het vragenuurtje
  • 02:50
    Nieuwsuur
    13:25
    Radar
  • 05:40
    Angelina Ballerina
    13:50
    De Smurfen