Dinsdag op VTM: 'Lang Leve... Gert Verhulst'

maandag 30 september 2013

Je kent hem als de topmanager die met honden praat en de man die kabouters tot leven wekt. Maar voor Jonas Van Geel is hij de Walt Disney van de A12 die K3 naar een hoogtepunt heeft geleid.

Of toch 2 van de 3. Hij weet absoluut nog niet wat hem te wachten staat, maar Jonas des te meer, in 'Lang Leve… Gert Verhulst'.

Op dinsdag 1 oktober neemt Studio 100-baas Gert Verhulst met veel plezier plaats op de 'Lang Leve'-troon. Dat zowel zijn zakelijke successen als zijn amoureuze veroveringen in het lang en in het breed werden uitgesmeerd in de media en bij gevolg een fijne voedingsbodem waren voor Jonas, lijken hem allerminst te deren en zelfs in hoge mate te amuseren.

Zo leren we in een aantal verrassende filmpjes dat Gert al van jongs af aan alle symptomen vertoonde van een succesvolle ondernemer. Verder ook dat Samson op een wel heel eigenaardige manier ontstond, dat Studio 100 er aanvankelijk een onorthodoxe werkwijze op nahield en vooral: dat de dames van K3 er héél wat voor over hadden om bij Gert op een goed blaadje te staan.

Het is 'Ben X'-hoofdrolspeler Greg Timmermans die in de huid kruipt van Gert Verhulst. Zanger, acteur en cabaretier Roy Aernouts is zijn Studio 100-kompaan Hans Bourlon en ex-Ketnetwrapper en goochelaar Kobe Van Herreweghe speelt Danny Verbiest en bijgevolg dus ook Samson. Agnes De Nul (Kabouter Kwebbel) vertolkt moeder Verhulst en een haast onherkenbare Koen Crucke (Kapper Alberto) speelt een - volgens Gert zélf -  heel authentieke vader Verhulst. Last but definitely not least, is het ook reikhalzend uitkijken naar de K3-tjes van dienst: Cara Van der Auwera (ex-Spring), Véronique Leysen en Moora Vander Veken (beiden bekend van Amika). Jelle Cleymans speelt enkel en alleen zichzelf en zorgt voor het muzikale hoogtepunt van de avond, samen met host Jonas Van Geel.

'Lang Leve... Gert Verhulst', dinsdag 1 oktober om 20.40 uur op VTM.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers