Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Mexicaanse bonenschotel met rijst, avocado en ei
Mexicaanse veggie kost! Een kruidige schotel met bonen en veel groenten, rijst, een gepocheerd ei, blokjes avocado en nachochips.
Dinsdag: Zalmcakes met venkelsalade en aïoli
Kleine zalmburgers met twee soorten zalm en gekookte aardappelen als basis, een krokante salade van venkel en roze peper, afgewerkt met een lichte lookmayonaise en zalmkaviaar.
Woensdag: Varkenskotelet met picklessaus, gratin dauphinois en boontjes
Een lekkere varkenskotelet met picklessaus, romige gratin en gestoofde boontjes. Wat een feestmaal!
Donderdag: Flan karamel met Belgische peperkoek
Een heerlijke, romige flan met een vleugje citroen, karamelsaus en gebakken blokjes peperkoek.
Vrijdag: Baeckeoffe
Een oude klassieke stoofpot uit de Elzas met drie soorten vlees, groenten, aardappelen en Riesling wijn. De naam betekent letterlijk 'bakkersoven'. Daarin werd het gerecht vroeger langzaam gegaard.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Vrijdag 27 december 2024 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Vrijdag 27 december 2024 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Zaterdag 28 december 2024 om 00u45 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Zondag 29 december 2024 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 30 december 2024 om 12u10 »
Een ruim aanbod aan burgers: een Caprese burger met tomaat, mozzarella en basilicum, een cheeseburger met spek, een Griekse burger met lamsgehakt en feta, een zalmburger en een portobelloburger. Elke burger heeft gepaste garnituren en extra sauzen.