December is culinaire topmaand voor njam!
Onder het motto 'Geen kalkoen van doen' stoot njam! dit jaar met z'n allen de kalkoen van zijn kersttroon tijdens een culinaire zoektocht naar het ultieme kerstgerecht.
Tien njam!-chefs hebben daarvoor alvast hun favoriete feestrecept uitgekozen. Aan de njam!-fans om te bepalen welk gerecht de nummer 1 wordt en ‘adios’ wuift naar de klassieke kerstkalkoen. Stemmen kan tot en met 15 dec en de winnaar maakt bovendien kans op het kerstgerecht van zijn/haar keuze, klaargemaakt door onze winnende njam!-chef.
Njam! biedt een overvloed aan inspiratie met haalbare recepten voor de feestdagen, variërend van klassiekers tot verrassende smaakcombinaties. Op 1 december lanceert een e-book met de top 50 recepten, verdeeld in cocktails/mocktails, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De populaire njam! prijzenpot is ook terug. Tot 25 december zijn er dagelijkse culinaire prijzen te winnen op de website, vergelijkbaar met een adventskalender.
'De Eregast'
Peppe Giacomazza, Dominique Persoone en Jeroen De Pauw zijn terug voor een nieuw seizoen van 'De Eregast'. Met fantastische gerechten, diepte-interviews en een stevige portie fun. En ze nodigen ook dit seizoen hun culinaire helden uit. De Eregasten van dienst zijn driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, gerenommeerd wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia en ook de Gentse sterrenchef Marcelo Ballardin. Met in de achtergrond het magnifieke heuvelland als decor schuiven ze hun voeten mee onder tafel en ze laten zich culinair verwennen door de njam!-chefs met een gastronomisch driegangenmenu.
En alsof dat nog niet genoeg is, lanceert ‘Bal National’ een gloednieuw seizoen waarin Wim Ballieu vier afleveringen vult met feestelijke gerechten. December is duidelijk dé maand voor culinaire verwennerij!