Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Waldorfsalade met couscous en koolrabi
Een maaltijdsalade met parelcouscous, waldorfdressing, koolrabi, appel en selder.
Dinsdag: Rog met tomatenvinaigrette, venkel en puree
Gebakken rogvleugels met een lauwe tomatenvinaigrette, een frisse venkelsalade en puree.
Woensdag: Pistachemousse met aardbeien en meringue
Mousse van mascarpone met pistachepasta en pistachenootjes, eiwitschuim met limoen, aardbeien met cointreau en aardbeienncoulis.
Donderdag: Varkenswangen in seldersaus met boontjes en kroketten
Gestoofde varkenswangen in een romige seldersaus met boontjes en kroketten.
Vrijdag: Potjesvlees met sodabrood
Een oude bewaartechniek voor kip, konijn en kalfsvlees in een friszure gelei met versgebakken sodabrood.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.