TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
«
»
06:05 Plop & de Peppers
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol zit altijd vol goede wil. Hij probeert zijn vrienden onder alle omstandigheden te helpen. Maar deze lijken soms wat ruimte en tijd voor zichzelf nodig te hebben.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pip kan niet meer tegen de gemene grapjes die Pepijn met haar uithaalt. Ze is van plan om wraak te nemen, door een grap voor te bereiden, een erg gemene grap.
«
»
06:30 Tip de Muis
Als mama haar vriendin helpt, door op haar zoontje Gugu te passen, vindt Tip dat maar helemaal niets. Tip snapt niet dat dingen doen voor een ander niet alleen lief is, maar ook nog eens leuk kan zijn.
«
»
06:35 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:50 Wickie de Viking
Halvar is blij, want zijn broer Halford komt op bezoek. Hij maakt zich ook zorgen over wat Halford zal zeggen als hij ziet dat Halvar een gesetteld man is. Ze hebben elkaar namelijk gezworen te blijven plunderen, roven en vechten.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. De vleemuis neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.
«
»
07:10 Battle of the Tiktokkers
Zes kinderen gaan de strijd met elkaar aan om de 'Beste Tiktokker van Vlaanderen' te worden.
«
»
07:15 De avonturen van K3
Maxine geeft X de opdracht om K3 te bespioneren, omdat ze een gerucht heeft gehoord dat een van de meisjes de groep verlaat. Al snel ontdekken ze dat het een truc was, bedacht door Ralph, een computerprogramma voor kunstmatige intelligentie.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
Mats kan niet lachen met het accidentje in het clubhuis, Chakir en Tristan krijgen onverwacht bezoek tijdens hun trip naar Nederland. Chloé en Sarah gaan de confrontatie aan met de saboteur.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft een verrassing voor Hanne en Klaasje: ze gaan samen de Roller Disco poetsen. Daar heeft Hanne echter totaal geen zin in en om niet te hoeven helpen, doet ze alsof ze ziek is. Marthe en Klaasje trappen er met open ogen in.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders hebben een "Dragon Day" om hun vaardigheden aan een jonge fan te laten zien.
«
»
09:00 Super Monsters
Drac krijgt van zijn grootvader een speciale toverdoos. Dit komt van de beroemde goochelaar genaamd Abner K. Dabner. Hierdoor staat er in een mum van tijd een geweldige goochelshow gepland.
«
»
09:10 Super Monsters
De supermonsters profiteren van een volle maan door een uitstapje naar de bibliotheek te maken. Lobo wil echter niet lezen. De bemoedigende woorden van zijn vader veranderen hier niets aan.
«
»
09:20 Bol & Smik
Bol en Smik gaan op onderzoek uit om erachter te komen wie de koolrabi in hun tuin heeft opgegeten.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Tijdens de gezonde week bereidt Sofie een extra gezond gerechtje: boekweit blini's met aubergine, kaviaar en gerookte paling.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte maken jacht op twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en Siamese kat van hun slachtoffer. Adriaan is het slachtoffer geworden van een roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren via camerabeelden.
«
»
12:25 Milo
Robyn betrapt Milo bij No Direction. Emily worstelt met de overweldigende aandacht en deelt haar behoefte aan rust met Jesse. Milo dwingt een foto-opdracht af bij Aron.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias maakt Cédric duidelijk dat ze elkaar nodig hebben. Lars speelt Jenny, Quinten en Hanne tegen elkaar uit. Alfons weigert zijn medicatie verder in te nemen.
«
»
13:40 Familie
«
»
14:15 Giro d'Italia 2024
Foligno - Perugia (ITT 40,6 km)
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang.
«
»
18:20 Het Echte Leven in de ZOO NL
De pijlgifkikkers hebben een eigen voortplantingssysteem en tonen zich daarin bijzonder kieskeurig. Bovendien zullen enkel de sterkste kleintjes overleven.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Iedereen reageert aangeslagen op het nieuws van Mathias. Samira heeft het moeilijk om te accepteren dat haar dochter biseksueel is. De twee hebben een ernstig gesprek.
«
»
20:40 Sing Again
Nog tien zangers treden anoniem op met een nummer uit hun vroegere talentenjacht. Wie bemachtigt de laatste tickets voor de halve finale en voor wie zit het avontuur erop?
«
»
22:40 9-1-1
De 118 snelt te hulp wanneer er tijdens een bijeenkomst over geluk een constructie instort, waardoor er mensen onder het puin terechtkomen. Terwijl ze aan het facetimen is met haar moeder, krijgt Athena's vader een beroerte.
«
»
23:40 Familie
Iedereen reageert aangeslagen op het nieuws van Mathias. Samira heeft het moeilijk om te accepteren dat haar dochter biseksueel is. De twee hebben een ernstig gesprek.
«
»
00:15 The Good Doctor
Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers