TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
In de Blackdown Hills heeft theatermaker Clare grote plannen om haar vouwwagen uit de jaren 60 om te toveren tot funky accommodatie met festivalthema voor gasten. Het team helpt mee om het in zijn oude glorie te herstellen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Enthousiaste vrijgezellen stellen hun culinaire vaardigheden op de proef in een poging om het hart van de 25-jarige Lewis uit Manchester te veroveren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Supernanny US
Werkende ouders Jessica en CJ Braido hebben het gevoel dat ze worden overspoeld door hun vier kleine kinderen en kunnen het niet met elkaar eens worden. Het enige waar ze het over eens zijn, is het gebruik van elektronica als babysitapparaat.
«
»
14:15 Blind getrouwd: Australië
De koppels bereiden zich voor op het tweede Dinner Party, en de resultaten van de Intimacy Week wegen nog steeds op sommigen, vooral Sara en Tim, wier problemen nog steeds onopgelost zijn.
«
»
15:35 Urk!
Er wordt kennis gemaakt met Luut, de Rock 'n Roll-koster van Urk. Johan is twaalf jaar en de jongste visserman op Urk. Hij gaat met zijn vader mee om te vissen. Het is een bijzondere dag in het Christelijke dorp: de speciale biddag voor de visserij.
«
»
16:30 Boer zkt Vrouw
Op de boerderij van Michiel wordt de verjaardag van zijn mama gevierd. Iemand moet vertrekken.
«
»
17:45 MasterChef Australië
Twee paren nemen het tegen elkaar op; de ene kookt met ansjovis en de andere met dijonmosterd.
«
»
19:00 Home and Away
Cash raakt stilaan gefrustreerd, omdat het onderzoek naar de aanval op Felicity nog geen bruikbare aanwijzingen heeft opgeleverd. Al zijn hoop is gevestigd op het DNA-onderzoek. John mag het ziekenhuis verlaten.
«
»
19:35 Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Shelly en Shane helpen een patiënt die acute hulp nodig heeft na een auto-ongeluk. Tamara en Jeff haasten zich in het verkeer van Brisbane onderweg naar een vrouw die aan het bevallen is.
«
»
20:35 Flodder in Amerika!
Het gemeentebestuur stuurt de familie Flodder voor een uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. De Flodders zien dit wel zitten. Dan worden de Flodders echter verwisseld met de Russische delegatie voor een medisch congres.
«
»
22:55 S.W.A.T.
Een bende vrouwelijke overvallers lokt rijke vips in de val en vermoordt hen. Hondo en het team worden ingeschakeld om de voortvluchtigen te vatten vooraleer er nog meer slachtoffers vallen.
«
»
23:50 Socials, Seks & Centen
Ferry Doedens neemt ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: Platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden, maar al succesvol is.
«
»
00:55 Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Shelly en Shane helpen een patiënt die acute hulp nodig heeft na een auto-ongeluk. Tamara en Jeff haasten zich in het verkeer van Brisbane onderweg naar een vrouw die aan het bevallen is.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers