TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is dansend ziekenhuispersoneel op de dansvloer, een fabriek voor muzikale noten en kijk hoe het Boekenmeisje een spaarvarken maakt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Babilu heeft ontzettende honger. Bumba gaat op zoek naar eten, maar weet niet wat hij moet geven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan bij een basketbalveld, waar hij een aantal hele hoge lantaarnpalen en grappenmakers ontmoet. Ze zijn verbaasd als hij, ondanks dat hij zo klein is, met hen aan het basketballen is.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
06:25 Rintje
Oma heeft een muts voor Rintje gebreid. Rintje wil hem niet op, maar het moet van mama. Op weg naar school verstopt hij de muts in de bosjes. Die haalt hij straks wel weer op. Maar na school is de muts weg! Wat moet hij nu thuis vertellen?
«
»
06:30 Dinostad
Ricky, Tyra en papa plukken bloemen in het bos. Ricky vindt een mooie bloem die intelligent blijkt te zijn en besluit om hem mee naar huis te nemen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en de uitvinder doen in een ijsberg een schokkende ontdekking. Ze vinden een hoorn van een dinosaurus. Een groep verslaggevers is meteen ter plaatse.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt een jonge trommelaar die denkt dat hij niet kan trommelen. Uiteindelijk bepaalt hij het ritme voor de hele fanfare.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou spelen badminton in het park. Ferdinand doet mee, maar Lou verliest de shuttle in een boom. Simon en Lou gooien dennenappels naar de shuttle, maar ze missen en het zakt nog dieper weg in het gebladerte.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op haar nieuwe vlam: Jean Claude van Ham. Hij is een echte spierbundel en dus wil Marie ook spieren kweken. Ze begint met gewichtheffen, maar wanneer dat niet lukt, besluit ze vals te spelen.
«
»
07:30 Molang
Tijdens de Olympische Spelen moeten Molang en Piu Piu een speer naar een atleet brengen. Maar terwijl Molang ermee speelt, valt de speer in een doolhof, en dat levert problemen op voor alle betrokkenen.
«
»
07:35 Nachtwacht
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
«
»
08:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontvangt een pakketje vol bolletjes wol. Oggy is er gek op en begint ermee te spelen.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 Nachtwacht
Er wordt melding gedaan van allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. De Nachtwacht is op hun hoede.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Heldenland Weekend
Documentairereeks over de bouw van Heldenland in Tienen, een droom van een speeltuin die wordt ontworpen door de kinderen zelf. De Helden willen hiermee heel Vlaanderen inspireren om hetzelfde te doen.
«
»
10:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
10:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy moet het huis verlaten en Piya een paar minuten alleen laten. Ze belooft niemand binnen te laten. Onderweg zetten de kakkerlakken een val voor Oggy, die onherkenbaar thuiskomt en Piya weigert de deur te openen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
11:30 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pluiii en Botemps schakelen het Galactisch Agentschap in om de machine te repareren voor hun grote Galactische Loterij-trekking. Dany maakt van de gelegenheid gebruik om te proberen vals te spelen.
«
»
11:55 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
12:05 Nachtwacht Clips
Muziekclips van 'Nachtwacht'.
«
»
12:10 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje met hun zelfgemaakte amfibievoertuig, wandelen op de maan (of toch bijna) en bouwen een echte telescoop.
«
»
13:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
13:05 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:30 Circus Noël
Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival.
«
»
15:00 Nachtwacht
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de Burgemeester hoort dat er een anonieme inspecteur langskomt bij Samson en Marie om een ster uit te delen aan het ijssalon, besluit hij zich te verkleden om op die manier aan gratis ijs te raken. Dat loopt niet helemaal snor.
«
»
15:30 Nachtwacht Clips
Muziekclips van 'Nachtwacht'.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep ontdekt een voor hem nieuwe soort zaadpeul, maar Mushpot waarschuwt hem de peul niet aan te raken. Chep zijn nieuwsgierigheid wint en hij opent de peul, met alle kriebelende gevolgen van dien.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Terwijl Magoo op heksenjacht is, krijgt Wezel een verrassingsbezoek van zijn bittere, wespachtige en ouderwetse moeder. Fizz en mevrouw Wezels eerste ontmoeting is explosief.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo heeft een afspraakje met Marnie. Ze belanden echter in een verlaten fabriek.
«
»
16:00 Imago
Zayn verrast Azrohk door hem mee te nemen naar zijn geboortedorp. Banour, een jonge plaatselijke arkanist, betwijfelt echter of Zayn wel het recht heeft om deze legendarische imago te bezitten.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
16:30 Nachtwacht
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Verwaarloosd door Piya, die liever met kakkerlakken speelt, tekent Oggy een grappig mannetje op zijn vinger om de olifant te vermaken. Het mannetje komt tot leven, wordt boos en maakt het de blauwe kat moeilijk.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
«
»
17:35 Helden
De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 Nachtwacht
Er wordt melding gedaan van allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. De Nachtwacht is op hun hoede.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
Een man die op straat loopt te schelden en tieren, wordt door Romeo en Marion aangehouden. Romeo incasseert enkele klappen. Dan blijkt dat hij een tas met een behoorlijke som geld bij zich heeft. Hij blijkt ook nog lid van een motorclub te zijn.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers