TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende vogelhuisjes en een van kleur veranderende robot.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee heeft het naar zijn zin in het peuterbad en wil niet weg, dus Mo probeert hem naar buiten te lokken door hem een warm bad te beloven.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:25 Ollie
Is er echt een monster in het park of zijn Mabel en Ollie gewoon bang voor elkaars schaduw?
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier bakt pannenkoeken. Plotseling draait alles voor zijn ogen. Hij voelt zich ziek en gaat weer op bed liggen. Poes brengt hem zijn schaar en een groot vel papier. Meneer Papier knipt een dokter. Die voelt zijn pols en kijkt naar zijn tong.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren ontdekken dat hun kraan geen water meer geeft terwijl ze hun tuin proberen water te geven. Het paar moet de toevoer snel herstellen, zodat ze hun komkommers gezond kunnen houden.
«
»
06:40 Vos en Haas
Uil is bij Pluim voor een chique lunch en belooft op zijn beurt de volgende lunch te organiseren. De druk is hoog en de verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien Pluim wordt verwacht naar de thuisboom van Uil te komen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Ferdinand wil Simon graag zijn gloednieuwe horloge laten zien dat coole geluiden maakt en oplicht als een laser. Simon wil het uitproberen, maar Ferdinand wil dat niet omdat hij bang is dat Simon het kapot maakt.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Petra gaan naar het zwembad. Casper en Petra oefenen met zwemmen en spelen in het water.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een belangrijke afspraak, maar verslaapt zich. Wanneer Samson Marie na veel pogingen wakker krijgt, heeft ze een ochtendhumeur. Samson moet haar iets belangrijks zeggen, maar Marie luistert niet.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Ali en zijn overgrootmoeder ontmoeten elkaar elke avond op het dak van het huis om dadels te eten. Ze vertelt hem haar grootste wens: de zee zien.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
08:10 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
08:25 De Smurfen
Lolsmurf verandert Dichtersmurf in Gargamels moeder, maar ze zitten gevangen in Gargamels krot.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Oranje zit vast in een pen. De kleine wezentjes moeten langs Roze sluipen om hun vriend te helpen.
«
»
09:05 Molang
Wanneer hij geconfronteerd wordt met een enge draak, rent de legendarische held weg. Molang en Piu Piu halen hem in en helpen hem zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Flora een roze maan ziet, besluiten de dieren te dansen tot de ochtend, alleen Ziggy durft niet mee te doen.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky, Bekky en Poyo drummen en maken samen muziek. Ze hebben veel plezier.
«
»
09:25 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
09:35 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft geïnfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella's reisje loopt helemaal in de soep als er iets mis blijkt te zijn met de nevels die ze voor haar gezin had uitgezocht. Ze zijn te donker, te koud of ze stinken. Gelukkig wordt ze thuis warm onthaald in de kussenfortnevel.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Madhu is uitgenodigd voor het Mensendagdiner en is heel zenuwachtig of alles wel goed zal gaan.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Een familie duiven zit gevangen onder een Romeins standbeeld dat door Anglaigus op de top van de Grand Colombier is geplaatst. Ze moeten gered worden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Turbine ontmoet Lavadonis, een Egyptische hond, en wordt onmiddellijk verliefd op hem. Wanneer een ontmoeting tussen de twee is gepland, komen de Romeinen erachter en proberen de geliefden tegen te houden. Maar de onverzettelijken helpen hen.
«
»
10:40 Berry Bees
Een mysterieuze grappenmaker haalt streken uit met alle studenten, en mevrouw Berry vreest dat dit de BIA in gevaar kan brengen. Op beelden van de beveiligingscamera's lijkt het erop dat Juliette de grappenmaker is.
«
»
10:50 Berry Bees
De meiden gaan naar Mao Mao Eiland om een vermiste kat en een waardevolle halsband te vinden.
«
»
11:05 Squish
Squish hoopt dat hij een videospel kan winnen met de loterij van de inzamelingsactie op school.
«
»
11:15 Squish
Pod schrikt enorm wanneer hij bijna tegen zijn academische rivaal, Franny, botst. Hij is dusdanig van slag, dat hij Squish om een gunst vraagt. Hij wil dat Squish hem opeet zodat hij zich in diens buik kan verbergen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Dany is de verjaardag van Toaster weer vergeten. Hij vraagt K en gezelschap om hem te dekken terwijl hij snel een cadeau vindt. Daarvoor gaat hij naar Ki'chling, de ideale planeet, waar alles gratis verkrijgbaar is.
«
»
11:40 Galactic Agency
K denkt dat het Bureau vindt dat hij een baby is. Tijdens een reparatieklus aan HappyDojo ontmoet de jonge mens Typod, een vliegende skateboarder die veel volwassener lijkt dan hij.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Op heel jonge leeftijd heeft Julie, nu dertien, zowel haar moeder als haar vader verloren. 'Licht' is een intiem portret van een meisje dat, ondanks een immens verlies, met haar armen wijd de wereld tegemoet gaat.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:55 Helden
Discoskaten en vier bootjes.
«
»
13:05 Ik u ook
Wanneer Lou een ruzie opvangt tussen Marc en Karen is ze bang dat de twee gaan scheiden. Ze verzint een plan met Herman om de twee te overtuigen om samen te blijven. Bobbi gaat op zoek naar een manier om haar papa weg te lokken van het tv-scherm.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
«
»
13:25 Squish
Squish houdt een barbecue in zijn tuin en nodigt iedereen van school uit, op Benjamin de Methanogen na. Hij is namelijk een smerige bacterie die zo erg stinkt dat niemand bij hem in de buurt wil zijn. Maar Squish heeft uiteindelijk zijn hulp nodig.
«
»
13:40 Berry Bees
De Berry Bees zijn in Australië, waar een klein stadje is verwoest door mysterieuze wezens. De enige getuige, een jongetje genaamd Ben, denkt dat het zijn wezens waren, die dansen op muziek.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl Baratine Voldenuix naar de Catacomben begeleidt, wordt ze aangevallen door een mysterieus wezen en verdwijnt. De onverzettelijken gaan naar de plaats delict, nadat de uil hen heeft gewaarschuwd.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu storten neer op een weesplaneet. Ze zijn elkaar kwijt. Ella heeft Glitch en Slippy heeft Maggie. Ella moet ineens werken met gereedschap en Slippy moet het doen met alleen informatie.
«
»
14:20 Prinsessia
De prinsessen bereiden Prinsessia voor op de komst van Prins Rufus.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush hangt graag de held uit, vooral bij de Zwamukkies. Dus Lilit, Chep en Mush-Mush verzinnen een heldendaad voor Mush-Mush die zo goed valt bij de Zwamukkies, dat ze Mush-Mush echt als superheld gaan beschouwen. Met alle gevolgen van dien.
«
»
14:55 Mega Mindy
Iemand probeert een beroemde diamant, die in de kluis van het politiebureau ligt, te stelen. De commissaris, die er zeker van was dat de diamant daar veilig zou zijn, is zeer verbaasd als er toch ingebroken wordt.
«
»
15:20 Molang
Als Molang en Piu Piu naar de verovering van het Westen gaan, komen ze als laatste aan. Ze weten echter nummer één te blijven in de harten van hun vrienden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson vertelt na een telefoontje met het vriendje van Marie dat Marie met hem een tangoprijs moet halen. Marie is in de wolken. Ze denkt dat Robert met haar gaat tango dansen en een prijs kan winnen. Maar oei, Marie kan helemaal niet tango dansen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil een paleis bouwen voor Monalisa. Maar daarvoor moet hij half Lutetia afbreken. Als Weissnix dit hoort, brouwt hij een toverdrank die zogenaamd zorgt voor enorme krachten.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
De Smurfen organiseren een wedstrijd om nieuwe Brandweersmurfen aan te stellen.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
16:35 Rox
Verschillende professoren worden gearresteerd omdat ze kostbare goederen uit het museum waar ze werkten probeerden te stelen. Team ROX moet erachter komen wat er aan de hand is.
«
»
17:00 De Faker
Heritier moet in deze aflevering ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Medts.
«
»
17:20 3Hz
Jolien helpt de vrienden. Felix bedenkt een onvoorstelbaar plan om de magneet te ontmantelen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Wanneer de Nachtwacht op zoek gaat naar de oorzaak, komen ze op het spoor van de Metentis.
«
»
18:35 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny voelt zich beter dan ooit en wil dat graag laten zien op de foto van het dansgezelschap. Ze vraagt S-K om hulp bij haar make-up, maar de schoonheidssessie eindigt helaas abrupt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zeventien deelnemers krijgen een plateau met confituur erop gesmeerd. De bedoeling is dat de deelnemers zo snel mogelijk hun plateau schoon krijgen. Hiervoor mogen ze enkel hun tong gebruiken. Wie als laatste zijn plateau schoon heeft, valt af.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers