Nieuwe benoemingen Viacom Benelux bestendigen lokale ambities

maandag 27 maart 2017

Viacom Benelux, het mediabedrijf achter de merken MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon, versterkt Benelux team met nieuwe benoemingen.

Marlin Mastenbroek is als Director of Productions Youth & Adults inhoudelijk eindverantwoordelijk voor alle lokale producties voor Comedy Central, Spike en MTV. Chereen Gayadin is gepromoveerd tot Director Talent & Music en is in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor de muziek- en talentstrategie van alle merken in het portfolio van Viacom Benelux. Maaike Enders-Verbrugge is als Senior Marketing Manager Youth & Music verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het marketing en engagement MTV-team in de Benelux. Ping Jim is sinds begin 2017 aangenomen als Trade Marketing Manager. Eva Molenaar is aangesteld als Director Human Resources Viacom en wordt tevens toegevoegd aan het lokale Management Team. Allen hebben een Benelux rol en zijn verantwoordelijk voor de Viacom Benelux activiteiten in Nederland en België.


Lokale producties
In de afgelopen jaren heeft Viacom Benelux ingezet op het uitrollen van een sterke regionale content- en marketingstrategie. Onderdeel van deze strategie is de focus op kwalitatief hoogwaardige lokale producties. In de zomer van 2016 is Marlin Mastenbroek (38) aangetrokken om de inhoudelijke en productionele leiding op zich te nemen voor de 'MTV EMAs Nederland', 'MTV Music Week', 'Ex on the Beach: Double Dutch', 'Celebrity Stand-Up' en 'The Comedy Central Roast of Gordon'. Sinds 1 maart 2017 is Marlin Mastenbroek benoemd tot Director of Productions Youth & Adults Viacom Benelux voor het Youth & Music-brandteam en het Comedy & Entertainment-brandteam. In haar rol werkt Mastenbroek nauw samen met General Manager van Viacom Benelux Maurice Hols en de verschillende Channel Heads voor het brengen van interessante en relevante lokale producties voor MTV, Comedy Central en Spike. Mastenbroek is in haar rol inhoudelijk en productioneel eindverantwoordelijk voor de producties in Nederland en België. Zij waarborgt dat alle producties niet alleen inhoudelijk kwalitatief hoogwaardig zijn, maar ook naadloos aansluiten bij het DNA van het betreffende merk. Momenteel werkt Mastenbroek aan onder meer 'Ex on the Beach: Double Dutch 2' en 'Dutch Ridiculousness 2' voor MTV en 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen' voor Spike.

Marlin Mastenbroek is in 1999 begonnen als TV maker en heeft sindsdien gewerkt aan diverse bekende producties als 'Big Brother', 'Jensen' en de 'Nationale IQ Test'. Mastenbroek werkte 3 jaar aan reis- en live studioprogramma's bij BNN. In 2005 begon Mastenbroek als eindredacteur van MTV waarna ze jarenlang als inhoudelijk uitvoerend producent verantwoordelijk was voor de lokale producties van Nickelodeon, TMF, MTV en Comedy Central. Later werkte ze onder meer als adjunct-hoofdredacteur 'RTL Boulevard' bij Blue Circle voordat ze in 2016 terugkeerde bij Viacom Benelux.

Director Talent & Music
Chereen Gayadin (32) startte haar carrière in 2005 bij 'Rock 'n Roll High School'. Sinds 2006 werkt Gayadin voor Viacom Benelux waar zij sindsdien een sterke bijdrage heeft geleverd aan de muziek- en talentenstrategie voor MTV in de Benelux en de Scandinavische MTV kanalen (vanuit Stockholm, 2011-2013). Gayadin heeft naast de muziekstrategie voor de MTV Benelux kanalen in de afgelopen jaren meerdere events voor MTV Benelux, Zweden en Denemarken opgezet, zoals 'MTV Presents' showcases, 'MTV EMA' pre-party’s, festival partnerships en andere events. In zowel 2013 als 2016 was Gayadin verantwoordelijk voor het concept en de programmering van 'MTV Music Week' (aanloop naar MTV EMA), de MTV EMA pre-party’s en was zij nauw betrokken bij de internationale programmering van de muziek awardshow MTV EMA in Amsterdam en drie jaar later in Rotterdam.

In haar nieuwe rol zal Chereen Gayadin de ervaring en kennis die zij heeft opgebouwd vanuit haar werk voor het merk MTV, te vertalen naar de andere merken binnen de portfolio van Viacom Benelux. Als Director Talent & Music Benelux is Gayadin per 1 maart is volledig verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de muziek- en talentstrategie voor alle merken binnen het portfolio van Viacom Benelux: MTV, Comedy Central, Nickelodeon en Spike. In haar rol werkt ze nauw samen met de verschillende Channel Heads rondom events en lokale producties om per merk een artiesten- en talentenstrategie neer te zettend passend bij het merk en de ambities. Gayadin is het eerste aanspreekpunt voor artiesten, influencers en andere talenten. Naast de promotie binnen Viacom Benelux zal Gayadin haar Talent & Music rol binnen MTV International voortzetten in nauwe samenwerking met EVP Talent & Music, Bruce Gilmer.

Senior Marketing Manager MTV
Maaike Enders-Verbrugge (33) is per 1 maart benoemd tot Senior Marketing Manager Youth & Music Benelux. In nauwe samenwerking met de Channel Head is zij verantwoordelijk voor het neerzetten en uitrollen van de lokale strategie voor het merk MTV in Nederland en België, het vergroten van de zichtbaarheid van het merk onder de doelgroep en het sluiten van lokale partnerships. Met ruim 10 jaar ervaring heeft Maaike Enders-Verbrugge een bewezen track record gebouwd als marketing professional in de media bij onder meer De Persgroep en Entertainment One. In 2016 heeft zij als project lead van MTV EMAs en MTV Music Week haar toegevoegde waarde voor het team en het merk MTV meer dan bewezen. In deze rol was zij onder meer verantwoordelijk voor de volledige campagnevoering van beide projecten, het sluiten van partnerships met locaties en sponsoren en het bouwen van sterke relaties met lokale partners. Sinds 2014 is Enders-Verbrugge werkzaam bij Viacom International Media Networks waar zij in 2015 de overstap maakte naar de Benelux om met het team de lokale ambities te kunnen realiseren.

Director Human Resources Viacom Benelux
Sinds 11 januari is Eva Molenaar aangesteld als Director Human Resources Viacom Benelux en richt zich in haar rol op het neerzetten van de HR strategie binnen Viacom in de Benelux. Molenaar brengt meer dan 10 jaar HR werkervaring naar Viacom Benelux. Voordat zij bij het mediabedrijf begon werkte ze ruim 6 jaar bij LexisNexis (dochter van Reed Elsevier) en op projectbasis bij Willis Towers Watson. Molenaar heeft een bewezen record in het bouwen van sterke teams binnen snel veranderende organisaties. Molenaar is tevens toegevoegd aan het lokale Management Team.

Nieuwe Trade Marketing Manager
Ping Jim (35) is sinds 9 januari actief bij Viacom Benelux als Trade Marketing Manager Benelux. In deze rol is zij de schakel tussen Viacom Benelux en haar merken, ad sales en de affiliate partners. Jim is verantwoordelijk voor de B2B marketing van alle merken binnen de Viacom Benelux-merkenportfolio. Jim zorgt voor synergie tussen de merkencampagnes en B2B-activiteiten om de fans zo goed mogelijk te bereiken. Van campagnes en events tot geïntegreerde partnerships. Jim biedt tevens marketing support aan de affliate partners in Nederland en België en de Nederlandse ad sales partner BrandDeli, waar Viacom Benelux een van de drie aandeelhouder is. Ping Jim werkt in haar rol nauw samen met de verschillende merkenteams en het Viacom Benelux communicatieteam. Voorheen werkte Jim ruim 4 jaar voor HBO in een vergelijkbare rol.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 13:30
    Iedereen Beroemd
    02:45
    Journaallus
  • 13:30
    Ketnet Junior
    12:30
    Lentebeelden
  • 13:30
    Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
    05:00
    Geen uitzending
  • 13:30
    Het Weer
    05:25
    Geen uitzending
  • 13:25
    GPs: Behind Closed Doors
    02:55
    Geen uitzending
  • 11:55
    Geen uitzending
    11:40
    Sturm der Liebe
  • 09:25
    Geen uitzending
    14:05
    Sleeping With the Enemy
  • 12:55
    The X-Files
    02:05
    Married ... With Children
  • 10:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 13:35
    Pasta & Risotto
    04:50
    Geen uitzending
  • 13:30
    Younger
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 13:05
    Pawn Stars: Best Of
    02:25
    Sydney Harbour Force
  • 13:30
    Ring by Spring
    02:30
    Geen uitzending
  • 13:30
    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    05:00
    Geen uitzending
  • 10:00
    Herhalingslus
    20:00
    Trends Talk
  • 13:35
    Roger
    06:00
    Lovely Day
  • 13:10
    Het Weekmenu
    02:20
    Snel, Makkelijk & Lekker
  • 12:30
    Premier League
    03:10
    Tennis: Mutua Madrid Open 2024
  • 13:30
    Death on the Tyne
    02:15
    DCI Banks
  • 13:36
    NOS Journaal
    06:10
    Nederland in Beweging
  • 13:20
    Opsporing Verzocht
    07:15
    Tijd voor Max
  • 13:31
    Shaun het schaap
    02:53
    Sophie & Jeroen