Nathalie Meskens gaat met bekende Vlamingen hun laatste 24 uur in

woensdag 8 november 2017

Wat als je nog maar één dag te leven had? Wat zou je nog doen? Wie zou je nog willen ontmoeten? Iedereen heeft het zich wel eens afgevraagd, maar 'De Laatste 24 Uur' maakt van de hypothese een werkelijkheid.

Vanaf donderdag 9 november belt Nathalie Meskens aan bij een bekende Vlaming en overvalt hem met het slechte nieuws dat zijn laatste 24 uur hier en nu ingaan. Gelukkig heeft ze ook goed nieuws: 'Ik blijf 24 uur bij je en heb van alles voorbereid om er een prachtige laatste dag van te maken.'


Nathalie nodigt bekende Vlamingen zoals Staf Coppens, Willy Sommers en Herman Brusselmans uit om nog één keer te doen wat ze het liefste doen. Om eindelijk te doen wat ze altijd al eens wilden doen. Om te durven wat ze nooit hebben gedurfd. En vooral om nog één keer tijd door te brengen met de mensen die ze het liefste zien. Om op een mooie manier afscheid te nemen van hun partner, kinderen, vrienden en familie.

En dat allemaal als één langgerekte verrassing. Want de bekende Vlaming heeft zijn agenda 24 uur lang vrijgehouden voor Nathalie, maar heeft geen idee van haar plannen met hem. Hij laat zich meeslepen op een spannende, geestige en ontroerende roadtrip door zijn eigen leven. Een roadtrip die Nathalie helemaal op zijn maat gesneden heeft. Zo wordt zijn laatste dag misschien wel zijn mooiste dag.

Aflevering 1: Staf Coppens kruipt in de kast bij Beau en Nora
Staf Coppens krijgt een krop in de keel als Nathalie hem vertelt dat zijn laatste 24 uur zijn ingegaan. 'Ik probeer elke dag te leven alsof het mijn laatste is', reageert hij. 'Maar ik mag er niet aan denken dat het ooit zover is. Wat als ik dat nieuws krijg? Hoe ga ik het dan aanpakken? Ik wil het me gewoon niet voorstellen. Maar één ding is zeker: ik wil nog zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn kinderen.'

En daar zorgt Nathalie uiteraard voor. Ze neemt Staf mee naar de lagere school van zijn zoon Beau (9) en dochter Nora (7) en trakteert hem op een heel bijzondere verrassing. Staf beleeft de droom van vele ouders en mag een vlieg op de muur zijn in de klas van zijn kinderen. Hij verstopt zich in een spiegelkast op anderhalve meter van Beau en Nora, en mag zijn kinderen van daaruit een uur lang observeren.

'Als Beau en Nora na school thuiskomen en ik vraag hoe het geweest is, antwoorden ze vaak niet meer dan ‘goed, mogen we nu gaan spelen?’. Je weet als ouder gewoon niet hoe ze zijn op school. Het was dan ook een ongelooflijke ervaring om dat eindelijk wel eens te mogen zien. Vanop de eerste rij. En zonder dat ze het wisten. Ik raad het elke school aan: koop van die kasten met spiegels in', aldus Staf.

Wanneer Staf uit de kast komt, schrikken Beau, Nora en hun klasgenoten zich een hoedje. Staf valt zijn kinderen meteen in de armen, maar echt afscheid nemen doet hij natuurlijk niet. 'Wat als ik daar ooit afscheid moet van nemen? Nooit! Erover nadenken is al genoeg om…', barst hij in tranen uit.

Veel kans om na te genieten, heeft Staf niet. De klok van zijn laatste 24 uur tikt genadeloos en Nathalie heeft nog heel wat verrassingen voor hem in petto. 24 Uur lang neemt ze hem mee op een verrassende reis door zijn eigen leven. Onderweg maakt Staf de balans op van zijn leven, praat hij openlijk over zijn jeugd en legt hij uit waarom elke dag van zijn leven volledig in het teken van zijn gezin staat.

'De Laatste 24 Uur', vanaf donderdag 9 november om 20.35 uur op VTM.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:50
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:55
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 06:35
    Pingu in de stad
    05:15
    Geen uitzending
  • 06:35
    Plop & de Peppers
    01:40
    Geen uitzending
  • 02:25
    Geen uitzending
    01:35
    American Ninja Warrior
  • 01:10
    Geen uitzending
    01:05
    Impeachment: American Crime Story
  • 00:55
    Geen uitzending
    15:40
    All New Traffic Cops
  • 06:25
    JAG
    02:10
    Baywatch
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 05:00
    Geen uitzending
    02:20
    Sports Late Night
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 05:55
    Geen uitzending
    02:25
    Two and a Half Men
  • 05:00
    Geen uitzending
    05:35
    The Block NZ
  • 05:00
    Geen uitzending
    08:30
    Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
  • 06:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 06:30
    Hobbyklus
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 06:30
    Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 05:10
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 06:30
    Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
    02:45
    Midsomer Murders
  • 06:01
    Op1
    01:42
    Liefde voor het landgoed
  • 02:38
    Nieuwsuur
    08:03
    Petrus in het land
  • 06:35
    Peppa Pig
    02:21
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal