Boomerang presenteert de gloednieuwe serie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz'

zondag 15 oktober 2017
Foto: Boomerang 2017

Zorg dat je op 16 oktober om 19.35 uur voor de TV zit, want dan presenteert Boomerang de gloednieuwe animatieserie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz', gebaseerd op de geliefde filmklassieker 'Dorothy and the Wizard of Oz' van MGM uit 1939.

Ga mee op avontuur met Dorothy en haar vrolijke vriendjes en luister naar de originele soundtrack wanneer zij wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad en al haar koninklijke verantwoordelijkheden met plezier tegemoet gaat.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' is een vrolijke en komische animatieserie gebaseerd op de klassieke kinderboekreeks van L. Frank Baum en de beroemde verfilming uit 1939 'Dorothy and the Wizard' met in de hoofdrol Judy Garland.

Het verhaal speelt zich af kort nadat Dorothy en haar vrienden de boze heks van het Westen hebben verslagen en Dorothy wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Een rol die haar op het lijfje geschreven is. Met haar beide voetjes stevig in haar rode schoentjes, probeert Dorothy ieder probleem in het magische land van Oz met enthousiasme, dapperheid en pit op te lossen.

Ook al zijn al die verantwoordelijkheden en verplichtingen niet gemakkelijk, want het land van Oz is chaotisch. Er wonen tovenaars, vliegende apen, heksen, dwergen en andere mysterieuze wezens. Vaak valt magie in de verkeerde handen en schiet Dorothy te hulp om Oz te redden en tot op de bodem uit te zoeken wie of wat de veroorzaker is van het onheil. Met haar bekende vrienden, Vogelverschrikker, Leeuw en Tinnen Man aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het prachtige land van Oz kunnen gebeuren.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' gaat op 16 oktober in première op Boomerang. Mis de magische avonturen niet en stem doordeweeks om 19.35 uur af. Iedere ochtend om 8.20 uur is er een herhaling.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' is een gloednieuwe geanimeerde serie van Warner Bros. Animation, waarin de kijker wordt meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Gebaseerd op de geliefde film van MGM, is in de serie de originele soundtrack te horen.

Persbericht Boomerang
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Sanne is na drie jaar van vruchtbaarheidsproblemen eindelijk bevallen van een tweeling. Ze moet de kinderen achterlaten op de neonatologie en dat maakt haar erg bang en verdrietig. De 94-jarige Jef moet wennen aan de aanwezigheid van zijn dochter Mieke, die samen met haar baby even bij hem in huis komt wonen. Sam en Katrien profiteren dan weer van het voordeel van een nieuw samengesteld gezin: ze zijn een weekend kinderloos en hebben eindelijk tijd voor elkaar. En de 16-jarige Noemi, die lijdt aan een ernstige longaandoening, wordt dringend opgenomen in het ziekenhuis.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers