Boomerang presenteert de gloednieuwe serie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz'

zondag 15 oktober 2017
Foto: © Boomerang 2017

Zorg dat je op 16 oktober om 19.35 uur voor de TV zit, want dan presenteert Boomerang de gloednieuwe animatieserie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz', gebaseerd op de geliefde filmklassieker 'Dorothy and the Wizard of Oz' van MGM uit 1939.

Ga mee op avontuur met Dorothy en haar vrolijke vriendjes en luister naar de originele soundtrack wanneer zij wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad en al haar koninklijke verantwoordelijkheden met plezier tegemoet gaat.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' is een vrolijke en komische animatieserie gebaseerd op de klassieke kinderboekreeks van L. Frank Baum en de beroemde verfilming uit 1939 'Dorothy and the Wizard' met in de hoofdrol Judy Garland.

Het verhaal speelt zich af kort nadat Dorothy en haar vrienden de boze heks van het Westen hebben verslagen en Dorothy wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Een rol die haar op het lijfje geschreven is. Met haar beide voetjes stevig in haar rode schoentjes, probeert Dorothy ieder probleem in het magische land van Oz met enthousiasme, dapperheid en pit op te lossen.

Ook al zijn al die verantwoordelijkheden en verplichtingen niet gemakkelijk, want het land van Oz is chaotisch. Er wonen tovenaars, vliegende apen, heksen, dwergen en andere mysterieuze wezens. Vaak valt magie in de verkeerde handen en schiet Dorothy te hulp om Oz te redden en tot op de bodem uit te zoeken wie of wat de veroorzaker is van het onheil. Met haar bekende vrienden, Vogelverschrikker, Leeuw en Tinnen Man aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het prachtige land van Oz kunnen gebeuren.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' gaat op 16 oktober in première op Boomerang. Mis de magische avonturen niet en stem doordeweeks om 19.35 uur af. Iedere ochtend om 8.20 uur is er een herhaling.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' is een gloednieuwe geanimeerde serie van Warner Bros. Animation, waarin de kijker wordt meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Gebaseerd op de geliefde film van MGM, is in de serie de originele soundtrack te horen.

Persbericht Boomerang
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers