Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 16 december 2017
Foto: © Omroep MAX 2016

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur bladenmaker Rob van Vuure en baanwielrenner Jeffrey Hoogland.

Rob van Vuure, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is een begrip in bladenland. De 'bladendokter' was hoofdredacteur van talloze bladen, waaronder Libelle en Playboy. In 'De Perstribune' een gesprek over de stand van 'Nederland bladenland', naar aanleiding van de uitreiking van de Mercur Awards, de 'Oscars' van bladenland, afgelopen donderdag.

Jeffrey Hoogland, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is baanwielrenner, gespecialiseerd in de sprint. Dit najaar werd hij Europees kampioen op de 1 kilometer tijdrit. En eerder dit jaar pakte hij zilver op het WK op het onderdeel teamsprint. Het leverde de sprintploeg een nominatie op voor de titel Sportploeg van het jaar.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag - naar aanleiding van de eredivisietopper AZ-Ajax - te gast bij Max Huiberts, tegenwoordig technisch directeur in Alkmaar. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen 'kijkersbedrog'.

'De Perstribune' wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 17 december tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Infiltrant' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Lars en Danny vinden elkaar in het plan om een cokedeal op te zetten met een Colombiaans kartel. Freddy is niet gelukkig met die beslissing. Zeker niet als de Colombianen vragen om bij wijze van gunst, een kist te vervoeren. Maar wat zit er in die kist? Dat krijgen ze niet te horen. Freddy is er niet gerust in. De spanning tussen de drie mannen loopt op en door de nieuwsgierigheid van Freddy loopt de situatie gevaarlijk uit de hand.

'De Infiltrant', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers