Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 16 december 2017
Foto: © Omroep MAX 2016

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur bladenmaker Rob van Vuure en baanwielrenner Jeffrey Hoogland.

Rob van Vuure, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is een begrip in bladenland. De 'bladendokter' was hoofdredacteur van talloze bladen, waaronder Libelle en Playboy. In 'De Perstribune' een gesprek over de stand van 'Nederland bladenland', naar aanleiding van de uitreiking van de Mercur Awards, de 'Oscars' van bladenland, afgelopen donderdag.

Jeffrey Hoogland, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is baanwielrenner, gespecialiseerd in de sprint. Dit najaar werd hij Europees kampioen op de 1 kilometer tijdrit. En eerder dit jaar pakte hij zilver op het WK op het onderdeel teamsprint. Het leverde de sprintploeg een nominatie op voor de titel Sportploeg van het jaar.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag - naar aanleiding van de eredivisietopper AZ-Ajax - te gast bij Max Huiberts, tegenwoordig technisch directeur in Alkmaar. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen 'kijkersbedrog'.

'De Perstribune' wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 17 december tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chez Annemie' - Annemie Struyf (foto: Eťn - © VRT 2017)

Delfine Persoon is de ongeslagen wereldkampioene boksen bij de lichtgewichten. Overdag politieagente, na de werkuren bokser in hart en nieren. Filiep is de man achter Delfine, haar trainer met wie ze een onafscheidelijk duo vormt. Voor het eerst blikken Delfine en Filiep terug, niet alleen naar de beelden van haar grote triomf, maar ook van haar publieke vernedering op het Sportgala van 2014. Samen trekken ze ook lessen, want in 2018 moet Delfine opnieuw haar wereldtitel verdedigen.

'Chez Annemie', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers