Start nieuw Formule 1-seizoen op Play Sports

woensdag 21 maart 2018

Met de Grote Prijs van Australië staat de start van het nieuwe Formule 1-seizoen voor de deur. Onder de motorkap van de bolide van Stoffel Vandoorne zit er voortaan een motor van Renault en niet meer die van Honda.

Deze technische wijziging zorgt ervoor dat er veel verwacht wordt van de West-Vlaming. Kan hij samen met het team van McLaren deze verwachtingen inlossen?

Vrijdag zijn er de vrije trainingen. Daar worden de wagens nog één keer getest alvorens het echte werk begint. Op zaterdag worden de banden opgewarmd voor de kwalificaties. Uitkijken naar wie de eerst poleposition van het seizoen verovert en welke tijd Stoffel Vandoorne uit z’n bolide kan persen. De apotheose van het weekend krijgen we op zondag. Dan wordt er gestreden voor de eerste overwinning van het seizoen en de eerste verdeling van de WK-punten.

Verder is het tijd voor het ATP-toernooi van Miami. David Goffin was een maand buiten strijd door een oogblessure en maakt in de Verenigde Staten zijn comeback. Onze landgenoot verloor door zijn afwezigheid twee posities op de ATP-ranking. Met een sterke prestatie in Miami kan hij dit terug goedmaken.

In de EuroMillions Basketball League zien we een volledig gevuld Sportpaleis voor het duel tussen de Anwterp Giants en Brussels. Wie wint deze editie van de Night of the Giants?

Voor de NBA-fans is er Milwaukee – San Antonio. Zetten de Spurs hun sterke reeks verder?

Vervolgens is er de MXGP van Spanje. In de vorige manche ging Jeremy Van Horebeek twee maal tegen de grond en moest hij de strijd staken. Op het parcours in Valencia wil onze landgenoot opnieuw een sterk resultaat neerzetten.

Tenslotte is er nog hockey met het duel tussen Herakles en Dragons. Landskampioen Dragons gaat op zoek naar de dertiende overwinning van het seizoen. Voor Herakles kan het de zevende zege zijn.

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 22 tot en met woensdag 28 maart, kijk op playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers